Meet the blogger #1 : Dressesandaisies van Laurence

meetthebloggerkopie

Hi,

Vandaag deel ik met jullie de eerste blogger die ik in het zonnetje zal zetten in ‘meet the blogger’. Meet Laurence van Dressesanddaisies . Laurence is leerkracht in een kleuterschool en woont in België.

Omdat dit de eerste ‘meet the blogger’ is op mijn nieuwe blog wou ik speciaal Laurence als eerste aan jullie voorstellen. Ik weet dat ik het zelf een aantal jaar geleden erg moeilijk vond om leuke, belgische bloggers te vinden. Daarom wil ik meer Belgische bloggers aan jullie voorstellen d.m.v. deze rubriek. Wil jij meer weten over Dressesanddaisies? Klik dan op ‘read more’. Ook zou ik het fijn vinden als je even te tijd hebt om deze enquête in te vullen om mijn blog te verbeteren. Klik dan hier . 

Enjoy!

dressesanddaisies0912

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

De naam van mijn blog is Dresses and Daisies. Die koos ik een vijftal jaar terug zonder al te veel nadenken. Ik hield van jurkjes, eigenlijk nog steeds, en word aangetrokken door alles wat schattig is. Intussen doet de blognaam een belletje rinkelen in de bloggerswereld, dus besloot ik hem zo te houden.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Volgens mij was ik toen 21.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Dat is moeilijk te zeggen. Als ik meteen op deze vraag moet antwoorden dan zou ik zeggen: “Neen.” Toch weet ik dat het bloggen op een gegeven moment in mijn leven niet meer is wat ikzelf uit het leven wil halen. Mogelijk doe ik meer met youtube, ga ik in zee met andere bloggers… Er kan nog zoveel gebeuren en ik laat het maar al te graag op mij afkomen.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Om mijn ei kwijt te kunnen. Ik had het gevoel dat zoveel meiden een blog hadden, dus waarom zou ik al dat moois moeten missen? Toen had ik ook nog geen flauw idee tot wat de blog zou uitdraaien en schreef ik over bezigheden zoals eindstages, mijn favoriete parfum, knutselspullen, enzovoort.

5.Wat is de link van je blog?

www.dressesanddaisies.be

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Eerlijk gezegd heb ik heel lang gewacht om het te vertellen, maar toen ze het uiteindelijk wisten, vonden ze het alleen maar leuk. Ze staan nu zelfs op de eerste rij om mij te feliciteren met bepaalde bijzonderheden, liken ze als eerste posts… Daar ben ik erg dankbaar voor.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Creatieve bezige bij die houdt van: tekenen, muziek (af en toe tokkelen op de piano) en filmpjes in elkaar flansen.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Veel. Heel veel. Ik heb er nog nooit een tijd op geplakt omdat ik van mening ben dat iets wat je graag doet nooit verloren tijd is.

9.Als je moest verhuizen naar een land of continent welk land of continent zou dit dan zijn?

Ik ben nog nooit echt op reis geweest, dus dit is best een moeilijke vraag. Als ik films of youtube moet geloven, dan kies ik voor Amerika. I mean: Sephora, Disney store … hallo!

10.Wil je nog iets meedelen?

Doe wat je graag doet in het leven en leer uit elke tegenslag. Groei elke dag. Leer elke keer nieuwe persoonlijkheden kennen. Geniet met volle teugen en durf je werk een passie te noemen.

————————————————————————————————————————–

Dat was het dan al weer voor de eerste ‘meet the blogger’. Allereerst zou ik graag Laurence enorm willen bedanken dat ik haar mocht interviewen voor deze rubriek. Ze heeft een super leuke blog die zeker het kijken waard is!

Mocht jij nu zelf blogger zijn en ook in ‘meet the blogger’ willen verschijnen? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com. 

Verder wou ik nog even snel zeggen dat vanaf nu ‘meet the blogger’ elke donderdag zal verschijnen om 06:00 uur.

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Lancôme Trésor In love

Hi, Vandaag wil ik graag mijn nieuwste parfum delen. Het was ondertussen al meer dan een jaar geleden dat ik...

Close