Meest populaire artikelen

Hi,

Voor vandaag leek het mij wel leuk om eens de meest populaire artikelen van yaraloveshealthy.com op een rijtje te zetten. Misschien dat een deel van jullie een van deze artikels kent, misschien niet. Ik wou dit artikel ook online plaatsen om jullie allemaal heel erg te bedanken. Zonder jullie zou yaraloveshealthy nooit zo zijn gegroeid, dus dankjewel! Dus hierbij de 3 artikelen die dankzij jullie het populairst zijn.

Favoriete lipsticks van het moment – April 2016

Op 18 april 2016 is het artikel over mijn favoriete lipsticks van het moment online gekomen. Toen waren vooral mijn Mac lipsticks mijn favorieten, momenteel ben ik grote fan van de lipproducten van Nyx. Dit artikel heeft 10 lieve reacties opgeleverd. Je kan het artikel hier teruglezen. En voor degene die mijn laatste artikel over mijn favoriete lipsticks hebben gelezen, de Chanel pirate lipstick hoort nog altijd bij mijn favorieten.

Verslag : 1 week vegan eten – Januari 2017

Het verslag van mijn challenge om 1 week (5 dagen) vegan te eten kwam op 10 januari 2017 online. Dus je kan wel zeggen dat ik het jaar 2017 op een goede manier ben ingegaan. Op alle eetdagboekjes van deze vegan week is heel veel reactie gekomen. Wat ik natuurlijk ook begrijp aangezien het jaar juist begonnen was. En dan is iedereen met zijn goede voornemens bezig. Hierboven kwam dan ook nog het feit dat vegetarisme, vooral veganisten steeds meer in het nieuws kwam. Een plantaardige voeding is nu eenmaal de basis voor een gezonde voeding. Dit artikel heeft 9 lieve reacties opgeleverd. Je kan het artikel hier teruglezen.

#Manly gift ideas – November 2017

Als laatste populaire artikel de #manly gift ideas met de winactie in samenwerking met hemdvoorhem.nl. Dit artikel is op 17 november 2017 online gekomen. Voor dit artikel mocht ik een Michaelis overhemd weggeven, en de winnaar was Hannah. Het grootste bereik van dit artikel kwam voor de winactie. Deze gift ideas heeft in totaal 15(!) reacties opgeleverd, wat dit ook meteen het populairste artikel van alle drie maakt. Je kan het artikel hier teruglezen.


Zo, ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit eens te lezen. Als laatste wou ik ook nog even met jullie delen dat ik deelneem aan de Nationale week zonder vlees van 5-11 maart. Ik zou het leuk vinden als een aantal van jullie ook zouden deelnemen. Dus ben je geïnteresseerd, bekijk dan zeker hier de informatie en hoe je je moet inschrijven. In afwachting van deze week leek het mij leuk om in februari en maart een aantal lekkere vegetarische recepten met jullie te delen. Als jij hebt besloten om ook deel te nemen aan de #nationaleweekzondervlees, laat het mij dan zeker weten in de reacties.

Wat is jouw favoriete artikel dat op yaraloveshealthy.com staat?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 27 januari 2018 / 10:07

  Wat leuk om te lezen!

  Ik heb zonet je blog ontdekt dus je hebt er een trouwe lezer bij!

  Liefs,

  Elien

 2. 27 januari 2018 / 17:17

  Ooh helemaal vegan gaan voor een week. Heb je het weleens opnieuw gedaan? Ik weet niet of ik dat helemaal zou kunnen 🙈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #25 : Mariska van Matteandshimmer.nl

Hi, Vandaag is het alweer tijd voor de 25ste editie van #meettheblogger, met deze week Mariska van Matteandshimmer.nl. In 'meet the...

Close