Maybelline Vivid Matte Liquid

Hi,

Wie mij ondertussen al een beetje kent, weet dat lipproducten mijn favoriete make-up is om te gebruiken, naast oogschaduw. Ik had al een tijdje een van de Maybelline Vivid Matte Liquid lipsticks in mijn collectie zitten, en eigenlijk vond ik die wel heel erg  fijn. Toen ik op bol.com zag dat deze liquid lipsticks in de solden waren voor maar €4, besloot ik er twee bij te kopen zodat ik er een artikel over kon schrijven. Ik weet dat ze al sinds juni 2016 verkrijgbaar zijn in de winkels, maar ik wou ze toch nog even met jullie delen.

Als je benieuwd bent naar deze Maybelline Vivid Matte Liquid lipsticks, lees dan zeker verder.

05 Nude Flush – 35 Rebel Red – 45 Possessed Plum

Ik heb in totaal 3 kleuren van de Maybelline Vivid Matte Liquid lipsticks in mijn stash zitten. Zoals je misschien wel een beetje aan de verpakking kan zien, is de rechtste kleur (possessed plum) degene die ik al het langst heb. Ik denk dat het ondertussen ook wel duidelijk is, dat ik voor 3 compleet verschillende kleuren ben gegaan. Zo heb ik eindelijk een mooie nude kleur gevonden, die niet te bruin of licht voor mij is, naast mijn prachtige Dolly Bird van Charlotte Tilbury. In de Vivid Matte Liquid collectie bestaan 10 verschillende kleuren. De liquid lipsticks komen in een langwerpige, vierkante verpakking met een doorzichtige flacon. Zo zie je meteen goed welke kleur je koopt. Een strakke, duidelijke & niet al te grote verpakking, wat wil je nog meer?

 

De Vivid Matte Liquid lipsticks van Maybelline hebben een dun & langwerpig kwastje, die het gemakkelijk maakt om de kleur op je lippen aan te brengen. De liquid lipsticks voelen heel zacht aan en drogen niet meteen op, zoals de meeste liquid lipsticks. Ze geven wel een kleine matte finish af, maar dit zonder plakkerig of droog aan te voelen op je lippen.

De pigmentatie van deze liquid lipsticks is in ieder geval al super. Alleen bij de 3de kleur (45 Possessed Plum) is het nodig om 2 laagjes op je lippen aan te brengen. Maar de felrode kleur geeft bij de 1ste keer aanbrengen al zeker voldoende pigment.

05 Nude Flush

35 Rebel Red

Dit soort rode kleuren lipstick zijn echt mijn favoriet, maar misschien niet om elke dag te dragen. Daarom ben ik blij dat ik ook de lichtroze nude kleur en de donkerpaarse kleur heb gekocht.

45 Possessed Plum

Excuseer de status van mijn lippen trouwens, ik had ze beter even kunnen scrubben voordat ik de foto’s nam. Het enige ‘slechte’ dat ik over deze liquid lipsticks kan zeggen, is het feit dat ze niet heel de dag blijven zitten, zoals de Super Stay Matte Inkt Un-Nude lipsticks van Maybelline en misschien niet een hele matte finish afgeven. Maar voor maar €6,99 heb je wel een mooie en fijne liquid lipstick in huis. De verpakking ziet er duurder uit en je voelt ze eigenlijk niet zitten op je lippen. Ik ben dus over het algemeen tevreden over de Maybelline Vivid Matte Liquid lipsticks. Ook kan je ze in een regenboog aan kleuren vinden. Zo heb je de fellere kleuren, zoals felrood en felroze/fuchsia.

Je kan de Maybelline Vivid Matte Liquid lipsticks voor €6,99 (8ml) per stuk kopen bij oa Kruidvat.


Zo, dat was het weer voor mijn artikel van vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn review over deze Maybelline Vivid Matte Liquid lipsticks te lezen.

Wat is jouw favoriete kleur van deze drie?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 29 augustus 2018 / 20:43

    Wat een mooie kleurtjes! Zelf zou ik voor de nude gaan x

  2. 30 augustus 2018 / 07:40

    Ik heb possessed plum ook gehad en nog een andere lichtere roze, was persoonlijk niet zo’n fan omdat ze snel afgaan en vond de pigmentatie niet super. Vooral bij possessed plum zoals je zei moet je verschillende lagen aanbrengen (is wel vaker met zo donkere kleuren)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
L’Oréal Paris Cherry My Cheri

Hi, Toen ik vorige maand een dagje in Londen was, kon ik eindelijk het geliefde L'Oréal Paris Cherry My Cheri...

Close