Maybelline Super Stay Matte Inkt Un-Nude

Hi,

Onlangs kreeg ik een pakketje van L’Oréal binnen. Het feit dat ze mij een pakje wouden sturen, vond ik al geweldig. Maar in het pakje zaten onder andere deze twee vloeibare lippenstiften van Maybelline. Deze Maybelline Super Stay Matte Inkt Un-Nude collectie is ondertussen al even verkrijgbaar in de winkels. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik het liefst elke dag een andere kleur op mijn lippen draag. Rode en roze tinten zijn mijn favoriet, hoe toevallig dat ik deze prachtige roze/rode kleur en een nude kleur heb gekregen.

Als je meer wilt weten over deze Maybelline Super Stay Matte Inkt Un-Nude vloeibare lipsticks, lees dan zeker verder.

Blijkbaar bestaat deze lijn al even, maar werd de collectie net uitgebreid met 5 nieuwe nude-tinten. Hierboven kan je de gehele collectie eens bekijken. De 5 nieuwe tinten zijn fighter, poet, ruler, seductress en visionary. Ik mocht 2 prachtige nieuwe kleuren uit deze collectie testen, namelijk ruler & seductress. De laatste tijd gebruik ik eigenlijk alleen nog maar vloeibare lipsticks. Ik weet niet wat het is, maar ik vind deze veel fijner zitten dan de ‘gewone’ lipstick. Ik merk dat de vloeibare lipsticks meer in je lippen trekken ipv een laagje op je lippen te zetten met de gewone lipsticks. Ook hebben de meeste vloeibare lipsticks een matte finish, wat mij tegenwoordig meer aanspreekt dan een shiny finish.

80 Ruler – 65 Seductress

Ik vind zowel ruler als seductress prachtige kleuren, maar ik merk dat ruler toch veel beter bij mij staat. Ik vind het heel moeilijk om een mooie nude kleur voor mijn lippen te vinden, aangezien deze een redelijk rode kleur hebben op zich. En in combinatie met mijn veel te bleke huid, is het vinden van de perfecte nude kleur nog moeilijker.

Maybelline belooft dat deze vloeibare lipstick langdurig blijven zitten en een matte finish geven. Ze hebben een fluweelzachte formule gebruikt, die zoals een tatoeage een mooie & langdurige kleur op de lippen afdrukt.

 

 

Zoals je kan zien zijn de borsteltjes redelijk fijn en ovaalvormig. Doordat ze met een smal punt beginnen, kan je heel erg makkelijk beginnen met de randen van je lippen te omranden, vooraleer je de rest van je lippen kleurt met de vloeibare lipstick. Deze Super Stay Matte Inkt Un-Nude vloeibare lipsticks zijn doordrenkt met matterende pigmenten en hebben een vloeibare basis. Maybelline belooft dat deze vloeibare lipsticks tot 16 uur lang op je lippen zouden blijven zitten en hun matte finish zouden behouden, zonder overdracht. Ze zouden weerstand bieden tegen elke test door een technologie van ultraverzadigde pigmenten.

Zonder aan te tasten, te vervagen of af te schilferen versiert Super Stay Matte Ink Un-Nude je lippen, met nude, uitdagende, levendige en verzadigde kleuren.

Natuurlijk moest ik dit zelf ook wel eens testen en nagaan. Zo heb ik de afgelopen paar dagen zowel ruler als seductress de hele dag op mijn lippen gehad.

80 Ruler – 65 Seductress

Tijd voor de swatches, hierboven kan je zien hoe groot de intensiteit van de kleur is, na 1x met het borsteltje een streep te trekken. Als je de swatches zo ziet, lijken ze helemaal geen matte finish te hebben. Maar van zodra je de vloeibare lipstick op je lippen aanbrengt, zie je pas de matte finish te voorschijn komen. Nu zullen we eens zien hoe de kleuren er uit zien op mijn lippen. Please excuse mijn zeer onzuivere huid op de foto’s. Ik weet niet wat het is, maar ik heb de laatste paar weken ineens weer last van veel onzuiverheden tegelijkertijd.

Can you tell I love this colour? Dit is echt een typische Yara kleur, een mooie mix tussen rood en roze, een beetje een besjes kleur.

 

Toen ik deze kleur op het borsteltje zag, leek het mij nog wel een goede nude kleur voor mij. Maar van zodra ik deze op mijn lippen had aangebracht, vond ik het niet echt een kleur voor mij. Natuurlijk is het wel een goede nude kleur, maar misschien niet voor personen met een heel lichte huid, zoals mij.

Ik was zeer benieuwd of ruler, de fellere kleur zou overgedragen worden op mijn glas of mijn eten. Je voelt de vloeibare lipsticks niet op je lippen zitten, ze drogen je lippen niet uit en ze worden niet overgedragen op de rand van je glas. Ik heb de kleur ruler aangehad toen ik voor een dag naar Londen ben geweest. Zelfs toen we ’s avonds thuis kwamen, zat de kleur er nog goed op. Mijn flesjes water hingen niet vol met lipstick en voor zover ik weet heb ik geen broodje vol met lipstick gegeten.

Mijn conclusie : Voor maar €9,99 kan je een vloeibare lipstick kopen in een prachtige kleur, die zeer goed gepigmenteerd is, een matte finish heeft & heel de dag door goed blijft zitten.

De Maybelline Super Stay Matte Inkt Un-Nude vloeibare lipsticks zijn verkrijgbaar voor €9,99 per stuk.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie mijn review over de Maybelline Super Stay Matte Inkt Un-Nude vloeibare lipsticks leuk vonden om te lezen.

Wat vind jij van de Maybelline Super Stay Matte Inkt Un-Nude collectie?

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen om te reviewen.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

8 Reacties

  • 13 augustus 2018 / 16:34

   Ja, ik had nog nooit een van de liquide lipsticks geprobeerd en ik vind ze heel fijn! (:

 1. 11 augustus 2018 / 19:14

  Wauw die kleuren staan je allebei hartstikke mooi! Ik vind de Maybelline Super Stay Matte Inkt collectie hartstikke fijn! Ik heb 80-ruler en de kleur Pioneer en ik vind ze hartstikke fijn. De kleuren zijn heel erg mooi en de lippenstift blijft lang zitten.

  ps. Je hebt echt een super mooie blog! Een mooie lay-out en hele leuke artikelen.

  Liefs,

  Yousra Yasmine
  Yousra Yasmine onlangs geplaatst…Wat als je dingen niet meer kan?My Profile

  • 13 augustus 2018 / 16:35

   Ooh, dankjewel! Ja, de collectie is heel fijn, ze blijven de hele dag zitten.
   Dankjewel, altijd leuk om te horen! (:

 2. Karin
  5 maart 2019 / 22:04

  Hi, hoe weet ik nou of de kleuren een warme of koele ondertoon hebben? Ik heb zelf een warme ondertoon.
  Welke kleuren van deze lipstick kun je me aanraden? Alvast dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet The Blogger #46 : Natalie van Latanie.be

Hi, Het is donderdag, dus dat betekent tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Deze week stel ik...

Close