Maybelline Lemonade Graze

Hi,

Een tijdje geleden kocht ik het Maybelline Lemonade Graze palette, nadat deze meermaals op instagram voorbij kwam. Er zaten een aantal leuke en interessante kleurtjes in, waaronder een aantal favorieten van mij. Vandaag deel ik kort mijn mening met jullie en laat ik een basic look zien die je met dit palette kan maken. Binnenkort ga ik aan de slag met de iets fellere kleurtjes, dus als je daar benieuwd naar bent, volg mij dan zeker op Instagram.

Als je benieuwd bent naar het Maybelline Lemonade Graze palette, lees dan zeker verder.

Zoals je kan zien zitten er een aantal neutrale, donkere, felle en shimmering kleuren  in het Lemonade Graze palette. Zo kan je een neutrale zomerse look of een iets warmere, zwoele look maken. Ik vind het altijd fijn als een oogschaduwpalette een combo van neutrale en felle kleuren bevat, zo kan je elke kant opgaan met je ooglook.

Just look at these beautiful colours… Mijn favorieten zijn Strawberry Lemonade en Sugar Coated. Als je nog even doorleest, dan kan je zien waarom ik deze kleuren zo prachtig vind.

‘Maybelline brengt energierijke kleuren voor de zomer.’

Dit oogschaduwpalette bevat 12 levendige en intens gepigmenteerde oogschaduwtinten. Het palette bevat zowel een goede mix van kleuren met een matte en glinsterende finish als felle en neutrale tinten. Dit palette kan je ook nog gebruiken voor je gezicht, niet alleen je ogen. Zo kan je de kleuren Main Squeeze en Citrus gebruiken als highlighter.

Ik besloot om te beginnen met een iets neutralere, typische Yara look te creëren. Het spijt mij alvast als de kwaliteit van de foto’s niet zo heel goed is, ik ben momenteel nog wat aan het spelen met mijn nieuwe Canon G7x Mark II camera.

Ik ben begonnen met Sherbet over mijn gehele ooglid aan te brengen. Hierna ging ik verder met Sweet Tea en Strawberry Lemonade in mijn arcadeboog. Om de kleur toch wat dieper te maken besloot ik nog een beetje Old Fashioned toe te voegen. Om de look af te maken bracht ik nog een beetje Citrus aan op mijn bewegende ooglid. Dan nog een beetje eyeliner en mascara, Et Voilà! Komende week ga ik een beetje experimenteren met de andere kleuren in het palette en zal ik natuurlijk mijn looks ook met jullie delen.

En dan is het nu tijd voor de swatches van deze prachtige kleuren. Zoals je kan zien, zijn de kleuren Icepop en Lemonade Graze er veel belovend uit. Binnenkort kan je met een van deze kleuren zeker een look verwachten op mijn  Instagram.

Old Fashioned – Icepop – Strawberry Lemonade – Berry Ice

Citrus – Sherbet

Sweet Tea – Main Squeeze

Sugar Coated – Coral Punch – Lemonade Graze – Sunnies

Ik ben in ieder geval zeer tevreden over het Maybelline Lemonade Graze palette. De pigmentatie van alle 12 kleuren is geweldig, en dan vooral van de glinsterende tinten. Het is een fijn palette om te gebruiken tijdens de zomermaanden, om een zwoele look mee te creëren. Ook al ligt de prijs iets hoger dan de meeste oogschaduwpalette’s van Maybelline, je krijgt er wel 12 fantastische kleuren voor terug. Voor degene die zich het Maybelline Gigi Hadid palette nog herinneren, dit vond ik echt een verschrikkelijk palette voor de prijs. Maar dit palette is zijn geld helemaal waard, zeker voor een drogisterijmerk.

Het Maybelline Lemonade Graze palette is voor €17,99 te koop bij Kruidvat en Di.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie van mijn artikel over het Maybelline Lemonade Graze palette genoten hebben. Ik kan jullie beloven dat ik vanaf deze week weer elke werkdag een artikel online plaats. Ook zijn er een aantal leuke artikelen en ideeën op komst, dus stay tuned!

Wat vind jij van het Maybelline Lemonade Graze palette?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 9 juli 2018 / 18:11

    Oh wat ben ik blij dat ik dit palette vandaag heb gekocht! 😀 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food Diary #21

Hi, Na twee weken is het weer eens tijd voor een nieuwe Food Diary. Ook ben ik bezig met het...

Close