Maria Nila Structure Repair shampoo & conditioner – Review

Hi,

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar de laatste tijd let ik steeds vaker op de ingrediënten in haarverzorgingsproducten. En dan let ik vooral op ingrediënten zoals siliconen, parabenen, … noem maar op. Daarom was ik zeer benieuwd naar de producten van Maria Nila, toen ik deze in de webshop Haarspullen.nl zag. Na zo’n twee weken de Maria Nila Structure Repair shampoo en conditioner uitgetest te hebben, deel ik vandaag mijn mening met jullie.

Als je benieuwd bent naar mijn review over deze producten van Maria Nila, lees dan zeker verder. 

Via een samenwerking met Haarspullen.nl mocht ik de Maria Nila Structure Repair set ontvangen. In deze set vind je een shampoo van 350 ml, een conditioner van 300 ml en een Meadow handzeep van 300 ml. Ik vond het een beetje apart om een handzeep in een set haarverzorgingsproducten te ontdekken, maar handzeep komt altijd van pas. En ik kan jullie ook al vertellen dat deze handzeep goddelijk ruikt en in een soort romige zeep verandert, wanneer je deze aanbrengt.

Laat ik mijn review beginnen met te vermelden dat de Maria Nila producten cruelty free en 100 % vegan zijn. Dit is iets waar ik de laatste tijd steeds vaker op begin te letten. Nog iets fijn aan deze producten is de neutrale, frisse geur. Je ruikt meteen dat deze shampoo en conditioner niet vol zit met siliconen of parabenen. Deze producten zijn trouwens sulfaat en parabenen vrij, dit wordt ook aangeven op de website van Haarspullen.nl. Alle Maria Nila producten zorgen voor het kleurbehoud van je haar. Dus deze producten zijn zeker geschikt om op gekleurd haar te gebruiken. Momenteel biedt Haarspullen.nl ook nog eens korting op de Maria Nila producten, niet alleen deze van de Structure Repair lijn.

Maria Nila Structure Repair Shampoo – €19,50

De shampoo is zeer luchtig en zorgt ervoor dat je haar ook meteen schoon aanvoelt. De Structure Repair shampoo bevat voedende zeewier extracten. Dit zou ervoor moeten zorgen dat je haar weer zijn natuurlijke kracht, zachtheid en glans terugkrijgt. Nu weet ik dat ik deze shampoo nog een aantal weken langer zou moeten testen, om een echt resultaat te bekomen.

Toch merk ik dat mijn haar iets meer glans heeft gekregen de afgelopen weken, door het gebruiken van deze producten. De geur van deze shampoo heeft iets uniek en natuurlijk. Ik denk dat je vooral de algenextracten ruikt, aangezien ik de geur niet helemaal kan plaatsen. Iets fris en luchtigs met een vleugje appel? De shampoo heeft een groene, iets doorschijnende kleur.

Maria Nila Structure Repair Conditioner – €19,50

Ik weet dat het grote doel van een conditioner het gladmaken van je haar en losmaken van knopen is. Maar ik was toch aangenaam verrast, toen ik merkte dat deze conditioner mijn haar zeer glad en knoopvrij maakte. De conditioner heeft een iets dikkere, structuur en een groene kleur. Qua geur komt de conditioner overeen met de shampoo. Je haar word na het gebruiken van deze conditioner ook echt glad. Het borstelen van je haar, zowel nat als droog, word makkelijk door het gebruiken van deze conditioner. Nog een leuk feitje over deze conditioner, deze bestaat voor 100% uit plantaardige stoffen.

Er is toch een ding waar ik zeer tevreden over ben, wat betreft deze producten van Maria Nila. Namelijk het feit dat de shampoo in een flacon van 350 ml zit en de conditioner in een flacon van 300 ml. Dit lijkt mij niet geheel onbelangerijk, aangezien mijn shampoo altijd sneller op is als mijn conditioner. Door 50 ml minder in de conditioner flacon te doen, zorg je ervoor dat deze meer gelijktijdig opgaat met de shampoo.

Tot nu toe ben ik nog geen minpunten tegengekomen, wat betreft deze producten. Je haren voelen fris gewassen aan, na het gebruiken van deze producten. Verder heb ik ook niet gemerkt dat mijn haren vettiger worden na het gebruik van deze shampoo en conditioner.

Bij Haarspullen.nl kan je terecht voor al je professionele haarproducten. Er is keuze tussen wel 30 verschillende merken. Je vind er zowel haarverzorgingsproducten als stylingproducten, tools en producten voor de mannen. Hun doel : Professionele haarproducten betaalbaar en gangbaar maken. Doordat hun achtergrond in de kappersbranche zit, weten ze ook echt waarover ze het hebben en hoe de verschillende  producten werken.

Je kan alle beschikbare haarverzorgingsproducten van Maria Nila op Haarspullen.nl hier vinden.

De Maria Nila Structure Repair set die ik heb mogen ontvangen, kan je hier vinden momenteel voor €38,50 ipv €45,00.


Zo, dat was het alweer voor mijn review over de Maria Nila Structure Repair shampoo en conditioner. Ik hoop dat jullie het fijn vonden om te lezen en nu misschien zelf benieuwd geworden zijn naar dit merk. Ik raad jullie zeker aan om de webshop van Haarspullen.nl eens een bezoekje te brengen, mocht je geïnteresseerd zijn in bepaalde professionele haarproducten en een snelle levering willen.

Gebruik jij graag een natuurlijke shampoo & conditioner?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Dit artikel is een samenwerking, waarvoor ik producten heb ontvangen in ruil voor een review.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 10 april 2018 / 06:20

    Klinkt goed! Inderdaad super handig dat de shampoo fles groter is dan de conditioner. Ben wel benieuwd naar dit setje! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #33 Kirsten van Kirstenhartman.com

Hi, Vandaag komt er weer eens een nieuwe Meet The Blogger online. Deze week stel ik jullie graag voor aan...

Close