Marc Jacobs Daisy eau so fresh

Hi,

Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over een van mijn favoriete geuren door middel van een review. Ik heb het namelijk over mijn Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh eau de toilette. Ik ben redelijk trots op hoe de foto’s zijn geworden, dus ik hoop dat jullie er ook van kunnen genieten. Deze geur van Marc Jacobs is een typische bloemige geur, die ik vooral in de lente/zomer draag. Ik moet wel zeggen dat ik deze geur redelijk zwaar vind, voor een eau de toilette.

‘Speels met een aangenaam brutale spirit.’

Als je benieuwd bent naar de rest van mijn review, lees dan zeker verder.

Marc Jacobs heeft ondertussen al een heleboel Daisy parfums uitgebracht. Zo bestaat er tegenwoordig ook een Daisy Dream, Daisy Dream Kiss en nog een aantal anderen.

Deze Daisy Eau So Fresh is samengesteld uit verschillende vruchten en bloemen, wat de kenmerkende bloemige & fruitige geur maakt. Hierdoor wordt de geur omschreven als fruitig en bloemig. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de geur redelijk zwaar vind. Ook al is deze geur gemaakt om tijdens de lente en zomer te dragen, ik draag deze geur zelf niet voor elke gelegenheid. Als het een warme, vochtige zomerdag is, zou ik eerder voor iets frisser en lichter gaan.

Top geurnoten : rode pompelmoes, groene noten, framboos & peer

Midden geurnoten : jasmijn, roos, viooltje, lychees & appelbloesem

Basis geurnoten : muskus, cederhout & pruim

Maar laten we eerlijk zijn, de meesten mensen zouden deze geur al kopen voor de flacon alleen. Bij alle flacons van de Daisy geuren is er wel een bloem in verwerkt, omdat deze geur ook iets typisch bloemig is. De flacon zelf is redelijk simpel, maar de top met alle bloemen maakt het plaatje helemaal compleet. Want wie wil er nu niet zo’n prachtige flacon tussen haar stash zien staan?

En ook al is dit maar een eau de toilette en geen eau de parfum, toch blijft deze geur lang hangen. Maar dit heeft denk ik wel iets te maken met het feit dat deze geur iets zwaarder is.

De hoofdakkoorden zijn fruitig, zoet, groen, bloemig, poederig en fris. En hier ben ik het dan ook volledig mee eens. Ik vind dat fruitig en bloemig de belangrijkste akkoorden zijn, aangezien je deze meteen ruikt.

Je kan de Daisy Eau So Fresh eau de toilette kopen via oa Ici Paris Xl voor €83,90 voor 75ml en €106,90 voor 125ml. Ik weet dat het een redelijke uitgave is, maar je doet er ongeloofelijk lang mee. Ik heb deze geur ondertussen al zo’n twee jaar en ik heb nog altijd de helft van de fles niet bereikt.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn review te lezen, ik heb plezier gehad om dit te schrijven. Ik vraag mij wel af of jullie het leuk vinden om op een regelmatige basis review’s te zien? En vergeet niet dat je al jouw vragen in de reacties kan achterlaten, want er komt een Q&A aan.

Ben jij al bekend met de Daisy geuren van Marc Jacobs?

 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 5 maart 2018 / 17:28

    Deze geur is zo ontzettend lekker!😻Ik heb hem ook! Het flesje alleen al ziet er al geweldig uit!❤️

  2. 5 maart 2018 / 20:55

    Dit is ook een van mijn favoriete parfums! Zo’n heerlijke geur hè

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
5 dingen waar ik blij van word

Hi, Vandaag deel ik een iets persoonlijker artikel met jullie, zoals de titel wellicht doet vermoeden. Ik deel graag met...

Close