Makeup of the day #1

Hi,

Voor vandaag leek het mij leuk om eens mijn make-up van een bepaalde dag met jullie te delen. De look die ik jullie in dit artikel laat zien, heb ik afgelopen dinsdag naar school gedragen. En als jullie willen dat ik vaker mijn looks met jullie deel, dan hoor ik het graag.

Als je benieuwd bent naar de look die ik met bovenstaande producten heb gemaakt, lees dan zeker verder.

Makeup of the day :

Gezicht : 

Voor mijn gezicht ben ik begonnen met mijn matte face base van Kiko. Waarna ik mijn favoriete bb cream van Skin79 heb gebruikt met de Catrice liquid camouflage concealer (aanrader!). Om mijn basis te setten, gebruikte ik de Catrice nude illusion losse poeder. Dan bracht ik een beetje van de Nars Orgasm blush aan en voor een glow gebruikte ik de Mac Soft & Gentle mineralize skinfinish.

Ogen : 

Ik begon met een beetje van de Urban Decay eyeshadow primer potion op mijn oogleden aan te brengen. Hierna gebruikte ik een van mijn favoriete palettes, namelijk het Urban Decay Naked 3 palette. Hier heb ik een tijdje geleden nog een review over geschreven.

Ik begon met de lichtste kleur (strange) over heel mijn ooglid aan te brengen. Hierna gebruikte ik een matte, bruine kleur (nooner) in mijn crease. Hier ging ik nog even over met een mix van liar en buzz. Dan nog wat van de kleur burnout op het uiterste deel van mijn bewegend ooglid. En om af te sluiten een van de lichtere kleuren (cosy) over heel mijn bewegend ooglid. Om af te sluiten nog een kleine wing, gemaakt met de Nyx Epic Ink Liner. Dan krul ik nog even mijn wimpers voor meer volume en breng ik mijn nieuwe favoriete mascara, namelijk de L’oreal Paradise Extactic mascara aan over mijn bovenste wimpers. Aan mijn wenkbrauwen doe ik niets, aangezien ik dit nog moet leren.

Lippen : 

Voor deze roze, lichte ooglook heb ik ervoor gekozen een iets neutralere lipkleur te  gebruiken. Ik koos voor de Nyx Powder Puff lippie in de kleur Squad Goals.

Om mijn gehele look af te maken, gebruik ik de Nyx Matte Finish setting spray. Zo blijft mijn make-up goed zitten doorheen de dag.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een ‘makeup of the day’ artikel te lezen, ik hoor het graag. En mocht je nu benieuwd zijn naar een van de gebruikte producten, dan hoor ik het graag en kan je misschien een review verwachten. Ik zoek ook nog altijd een aantal vragen voor een Q&A, dus mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust!

 

Wat is jouw go to make-up look?

 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger in progress #1 : Lieze Mertens

Hi, Vandaag is het donderdag, dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe #meettheblogger. Maar deze week geen...

Close