M.A.C lipstick stash

IMG_1847Hi,

Vandaag ga ik mijn MAC lipstick stash met jullie delen. Zoals je wel zal zien als je dit artikel verder leest heb ik er wel een aantal. Namelijk veertien, normaal heb ik er vijftien maar deze ben ik kwijt. De vijftiende is in de kleur Rebel en ik hoop zo hard dat ik deze terug vind!

En sorry voor de grootte van de foto’s ik weet dat jullie ze liever groter hebben maar dan werden ze wazig. Excuses!

Laten we maar beginnen ik heb de lipsticks in vier categorieën opgedeeld. Namelijk the nudes, the bright and the dark, Viva glam & the limited editions . Ik heb ook van alle lipsticks swatches gemaakt, als deze wat wazig zijn alvast mijn excuses maar met een hand de scherpte aanpassen is niet zo easy. Enjoy!

IMG_1842

 

Ik begin met mijn nudes dit zijn ook meteen de lipsticks die ik al het langste heb. Vooral Creme cup aangezien deze bijna op is en het is al de tweede die ik in deze kleur heb gekocht!

IMG_1858

 

Hier kan je de swatches zien, verder weet ik niet meteen wat ik nog allemaal kan vertellen over mijn stash..

IMG_1840

Hier kan je de meest recente zien vooral Flat out fabulous en Cyber. Deze heb ik nog maar een week geleden gekocht. En de tweede die je ziet zou Ruby Woo moeten zijn, excuses! En deze is de enige matte lipstick die ik van MAC heb.

IMG_1854

Zoals je kan zien is Cyber een hele donkere paarse kleur.

IMG_1844

Ik heb twee lipsticks van de Viva glam lijn in mijn collectie. Die van Cyndi Lauper en Lady Gaga.

IMG_1859

Die van Lady Gaga is een hele roze bubblegum kleur.

IMG_1845

En zo zijn we al weer bij de laatste categorie aangekomen namelijk de limited editions. Deze zijn van twee verschillende collecties. De eerste drie zijn van een oude kerstcollectie van 2012 namelijk All for glamour en kwam met nog een aantal leuke items en tasjes. En de laatste is van de kerstcollectie van 2010 met de naam A tartan tale . Als jullie hier iets meer over willen zien, hoor ik het graag!

IMG_1864

 

En natuurlijk nog even de swatches. De lipsticks van MAC hebben een ongeloofelijk goede kwaliteit en zijn te koop voor €19 euro.

Dit was het voor vandaag en tot zondag!

liefsyara

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
My current favorites

Hi, Vandaag ga ik mijn favorieten op het moment met jullie delen. Enjoy!

Close