L’Oréal Paris Sugar Scrub zuiverend & Pure Clay masker

Hi,

Wie mijn Kruidvat haul van een tijdje terug heeft gezien, weet dat ik een van de L’Oréal Paris Sugar Scrubs en maskers had gekocht. Vandaag is het tijd om mijn mening over deze twee producten met jullie te delen dmv een review. Zoals je kan zien zijn het twee producten van L’Oréal, maar net een beetje anders. Ik ga het namelijk over een scrub en een gezichtsmasker hebben, dus eigenlijk is dit een 2-in-1 review.

Als je benieuwd bent naar mijn review over deze twee L’Oréal Paris producten, lees dan zeker verder.

L’Oréal Paris Sugar Scrubs Zuiverend

Ik heb gekozen voor de zuiverende scrub, aangezien mijn huid dit wel kan gebruiken. Deze Sugar Scrubs zouden voor 100% van natuurlijke oorsprong komen en zowel voor het gezicht als de lippen geschikt zijn. Op de verpakking kan je lezen dat de zuiverende variant uit 3 soorten suiker (wit, bruin & blond), kiwizaden, pepermuntolie en citroengrasolie bestaat. Naast deze ingrediënten zitten er natuurlijk nog een deel andere ingrediënten in, die je op de verpakking kan vinden.

De scrub zelf heeft een groene kleur, wat meteen doet denken aan de kiwizaden die erin zitten. Deze kiwizaden zijn duidelijk zichtbaar, zowel in de scrub als op je gezicht. Je zou deze scrub 3x per week op je gezicht mogen gebruiken. Zelf gebruik ik niet zo vaak een scrub, maar ik heb het toch 2x in de week geprobeerd.

De textuur van deze scrub is een beetje jelly achtig en je voelt meteen de fijne suikerkorrels. De heerlijk, frisse geur van kiwi komt je al toe wanneer je de scrub in het doosje vastneemt.

Je begint met de scrub royaal op je gezicht aan te brengen, als een soort gezichtsmasker. Hierna masseer je de scrub met ronddraaiende bewegingen in je huid. Nadat heel je gezicht goed gescrubt is, verwijder je de scrub met lauwwarm water van je gezicht. Na het gebruiken van de scrub, kan je nog een créme aanbrengen, om het resultaat van de scrub optimaal te benutten. Van zodra je de Sugar Scrub van L’oreal hebt gebruikt, voelt je huid al wat zachter aan.

Ik vind het dus in ieder geval een zeer fijne, milde scrub. Ik vind het fijn dat dit eigenlijk een 2-in-1 scrub is, die je zowel voor je gezicht als je lippen kan gebruiken. Ook kan het nooit kwaad om eens een milde scrub met een fijne korrel te gebruiken, zeker voor je gezicht.

De L’Oréal Paris Sugar Scrubs zijn verkrijgbaar in 3 varianten van 50 ml (zuiverend, glow & voedend) voor €10,99 bij oa Kruidvat.

L’Oréal Masker Pure Clay

Ik was zelf al bekend met deze kleimaskers van L’Oréal, aangezien de multimasking trend vorig jaar is opgekomen. Ik heb de drie vorige varianten van dit masker al eens uitgetest en daar ben ik grote fan van. Dus toen ik zag dat ze een nieuwe variant op de markt hebben gebracht, moest ik deze natuurlijk ook testen. Ook wil ik even zeggen dat mijn vorige maskers ondertussen al uitgedroogd zijn. :s

De verpakking van deze Pure Clay maskers is zeer simpel, maar heeft toch iets luxe voor een kleine prijs.

Het Pure Clay masker is een anti-imperfectie masker bestaande uit 3 pure kleien en zeewier extract.       En ook al is de geur iets minder sterk dan bij de Sugar Scrubs, wanneer je het potje opent komt er een heerlijk frisse en rustgevende geur je tegemoet. Ik raad jullie nu al aan om dit masker dus als enige te gebruiken, tot het op is. Anders is de kans groot dat het masker zal uitdrogen.

Het masker bestaat dus uit 3 kleien, namelijk kaolin, montmorilloniet en ghassoul. Kaolin staat bekend voor zijn intense reiniging en een teveel aan talg te absorberen. Montmorilloniet is perfect om imperfecties aan te pakken en ghassoul is sterk geconcentreerd met oligo-elementen die helpen bij het verhelderen van de teint. De verpakking bevat 50 ml en ook met deze maskers zou je 10 applicaties kunnen doen.

Zoals je kan zien heeft het masker een mooie, blauwe kleur. Dit masker zou mee-eters verminderen en poriën verfijnen. Ik weet eigenlijk geen slechte dingen/nadelen over dit masker te zeggen, buiten het feit dat ze na een tijdje kunnen uitdrogen. Het masker voelt goed aan op de huid, irriteert niet en droog na zo’n 10-15 minuten op. Ik weet dat het raar klinkt, maar ik gebruik graag een masker dat opdroogt. Alleen al zodat ik weet wanneer het tijd is om het masker van mijn gezicht te wassen.

De L’Oréal Pure Clay maskers zijn verkrijgbaar in 4 varianten van 50 ml voor maar €9,99.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens zo’n 2-in-1 review te lezen, als dit zo is dan hoor ik het graag.

Ben jij al bekend met de L’Oréal Paris Sugar Scrubs & Pure Clay maskers?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

  • 21 april 2018 / 19:19

   Ja de Pure Clay maskers zijn heel fijn. Ik vind de Sugar Scrub ook een echte aanrader, omdat deze zeer mild is en met een fijne korrel, perfect voor een gevoelige huid.

   Liefs,

   Yara

 1. 21 april 2018 / 17:43

  Ik had deze gezien maar heb het toch niet gekocht. Ik ging toch voor de masker en scrub van de Tuinen. Maar nu ben ik wel heel erg benieuwd of het voor mij ook fijn zou werken. Ik was meer benieuwd naar de Sugar Scrubs Zuiverend maar uit je review kan ik halen dat de Pure Clay net wat beter is voor mij, aangezien ik last heb van open poriën en mee-eters. Ik hou hem in mijn gedachten mocht degene wat ik nu heb niet optimaal werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet The Blogger #35 : Tessa van Anverelle.com

Hi, Vandaag is het alweer tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Deze week stel ik jullie graag...

Close