L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof Mascara

Hi,

Een tijdje geleden bracht L’Oréal Paris de Paradise Extatic mascara uit, een zeer bekende en geliefde mascara onder de beauty lovers. Ondertussen werd er ook al een verzorgende mascara basis (primer) en een waterproof variant uitgebracht.

Vandaag laat ik jullie de waterproof variant, de L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof mascara zien.

Als je benieuwd bent naar de waterproof variant van de geliefde Paradise Extatic mascara van L’Oréal Paris, lees dan zeker verder.

De L’Oréal Paradise Extatic Waterproof mascara is jouw beste vriend deze zomer. Zo wordt beloofd dat deze mascara in alle omstandigheden zou blijven zitten, bestand is tegen water & makkelijk te verwijderen is. De formule van deze mascara is verrijkt met ricinusolie, dit in combinatie met het zachte borsteltje, zorgt voor een harmonieus volume en extra lengte. Deze mascara is uitgebreid getest geweest en is geschikt voor personen met gevoelige ogen en contactlenzen.

Laten we beginnen met de mascara goed te bekijken. Ik vind de verpakking er strak en chic uitzien. Want ja, ik ben gek op alles met een koper tintje. De flacon is niet te groot of te dik, een handig formaat om mee te nemen. Als je de verpakking bekijkt, dan zou je ook niet meteen denken dat deze mascara maar €14,99 kost.

Zoals je kan zien, heeft de mascara een lang borsteltje dat niet te breed is. Dit zorgt ervoor dat je wimpers het nodige volume krijgen, zonder allemaal aan elkaar vast te plakken zoals spinnenpoten. Het borsteltje van de mascara zorgt ervoor dat het aanbrengen van mascara zeer soepel, makkelijk en snel kan gebeuren. Heel het borsteltje zit vol met fijne haartjes, waardoor elke wimper een goed laagje mascara over zich heen krijgt.

Ik vind dat deze L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof Mascara mij genoeg volume geeft, wat ervoor zorgt dat je mijn wimpers ook goed ziet zitten. De mascara blijft de hele dag goed zitten én ja, hij is ook echt waterproof. Zeker als je mijn wimpers vanuit zijaanzicht bekijkt, zie je hoeveel volume en lengte deze mascara mij geeft. Ik was dan ook al grote fan van de klassieke variant, dus zo’n grote schok is dit niet voor mij.

Maar als je geen nepwimpers kunt aanbrengen, of dit niet wilt, dan is de L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof mascara zeker iets voor jou. En wil je dat jouw mascara nog beter blijft zitten, gebruik dan zeker de Paradise Extatic Primer. Deze zorgt ervoor dat het effect van de mascara nog groter is en versterkt meteen de wimpers.

De L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof Mascara is te koop bij Kruidvat & Di voor €14,99.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn korte review over de L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof mascara te lezen. Aangezien mijn artikelen de laatste tijd redelijk lang zijn, leek het mij wel leuk om ook eens kortere reviews/artikelen te schrijven voor jullie.

Heb jij de L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof of Klassieke mascara al eens gebruikt? Zo ja, wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen om te reviewen.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food Diary #23

Hi, Na een aantal weken pauze, is het vandaag weer eens tijd voor een nieuwe Food Diary. In Food Diary...

Close