L’Oréal Paris Cherry My Cheri

Hi,

Toen ik vorige maand een dagje in Londen was, kon ik eindelijk het geliefde L’Oréal Paris Cherry My Cheri palette kopen. En ik kan je alvast vertellen dat ik hier nog geen seconde spijt van heb gehad. En na dit palette een aantal keer gebruikt te hebben, deel ik vandaag graag mijn review en een aantal looks met jullie.

Als je benieuwd bent naar het L’Oréal Paris Cherry My Cheri palette, lees dan zeker verder.

Het L’Oréal Paris Cherry My Cheri palette bevat 16 tinten oogschaduw, met een goede mix van matte, satin & shimmer. Het oogschaduw palette kwam afgelopen juni uit, de perfecte timing voor deze prachtige peachy & bronzed zomertinten. Ook al draagt het palette de naam Cherry My Cheri, toch ruik je een heerlijk subtiele perzikgeur, wanneer je het palette opent. Dit doet mij al meteen denken aan het befaamde Too Faced Sweet Peach oogschaduw palette. Maar het Too Faced palette kost maar liefst €43,90 voor 18 tinten, in tegenstelling tot dit palette van L’Oréal dat je voor maar €20,99 kan aanschaffen. Ik heb het Too Faced palette zelf niet in mijn collectie, maar op het eerste zicht lijken er toch een aantal kleuren over een te komen, een mogelijke dupe misschien?

Ook al bevat het Cherry My Cheri palette 16 tinten, toch is het L’Oréal gelukt om dit in een compact palette te verpakken. Soms vind ik het lastig om een langwerpig palette mee te nemen op vakantie, dus dan is zo’n compact vierkant palette perfect. Het fijne aan deze 16 verschillende tinten oogschaduw is, dat je deze zowel tijdens de lente & zomer kan gebruiken, als tijdens de herfstmaanden.

Ook al zitten er veel tinten oogschaduw in het palette met een satin en shimmer finish, toch heb je keuze uit 6 matte tinten. Deze matte tinten kan je makkelijk gebruiken als transitiekleuren om de ooglook iets meer te definiëren of donkerder te maken. Het pigment van deze oogschaduw vind ik in ieder geval prachtig. Misschien worden sommige lichtere kleuren iets minder goed weergegeven op de swatches, maar neem nu de kleur Peach Power, ga er 1x met je kwast in en je staat versteld van het pigment. Alvast mijn excuses voor de foto’s van de verschillende tinten oogschaduw, ik heb nog altijd een paar problemen met mijn nieuwe camera.

Virgin – Apricot Ambrosia – Tantilizing – Beige On Fire 

Holy Crème – Omglow – Peach Power – Chocoloate Sin

Virgin – Apricot Ambrosia – Tantilizing – Beige on Fire – Holy Crème – Omglow – Peach Power – Chocoloate Sin

Pearl Pleasure – Sweet Cheri – Burgundisiac – Plum Pow

Pinkstatic – Over The Taupe – Flaming Cherry – Espressoh!

Pearl Pleasure – Sweet Cheri – Burgundisiac – Plum Pow – Pinkstatic – Over The Taupe – Flaming Cherry – Espressoh!

En dan is het nu tijd voor looks die ik met dit palette heb gecreëerd en mijn eindoordeel over het L’Oréal Paris Cherry My Cheri palette. Ik heb een aantal looks uitgeprobeerd, maar uiteindelijk lijken de meeste wel een beetje op elkaar, sorry hiervoor! Toch heb ik zo goed als alle tinten in het palette eens kunnen uittesten.

Look #1 : Peach Power

Oké, niet mijn meest flatterende foto, I know… Maar gelukkig zijn de volgende iets beter, dit was de meest felle look, aangezien ik oa Apricot Ambrosia en Peach Power heb gebruikt.

Look #2  

Look #3 

Look #4

 

Zoals jullie kunnen zien heb ik een aantal prachtige looks met dit palette kunnen creëren. Ik ben helemaal verliefd geworden op de prachtige tinten oogschaduw. Zo kan je verschillende kanten op met de bruine, koperen, peachy, … tinten.

Het pigment is goed, het aanbrengen verloopt makkelijk & de oogschaduws blijven heel de dag goed zitten. Nu gebruik ik wel een oogschaduwbasis. Ik ben grote fan van het L’Oréal Cherry My Cheri palette en ik kan het aan iedereen aanraden. Zeker als je een soort van dupe voor het Too Faced Peach palette zoekt.

Het L’Oréal Paris Cherry My Cheri palette is te koop bij Di voor €20,99.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn review te lezen en mijn looks te bekijken die ik met dit prachtige L’Oréal palette heb gecreëerd. Vinden jullie het leuk om nu bij reviews meerdere looks te zien? Want door het creëren van al deze looks, heb ik het palette uitgebreid genoeg kunnen testen.

Wat vind jij van het L’Oréal Paris Cherry My Cheri palette?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

 

Volg:
Share:

8 Reacties

  • 28 augustus 2018 / 11:34

   Ooh, dankjewel! Ja, misschien is het geen super speciaal palette, maar ik ben er grote fan van. (:

  • Yaraloveshealthy
   Auteur
   2 september 2018 / 10:23

   Ja, echt mijn nieuwe favoriete palette om elke dag te gebruiken. Dankjewel!

 1. 29 augustus 2018 / 09:07

  Oh wauw wat een mooie kleurtjes allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
5 x chilloutfits voor het komende seizoen

Hi, Voor vandaag leek het mij leuk om nog eens over iets fashion gerelateerd te schrijven. Zo deel ik vandaag...

Close