Inhoud Nyx Lippie Countdown

Hi,

Vandaag is de dag gekomen, voor wie mij op Instagram volgt weet misschien al waarover dit artikel gaat. Ik heb namelijk de hele maand december (tot de 24ste) een vakje mogen open doen in mijn beauty adventkalender. Ik heb eind november de Nyx lippie adventkalender gekocht en ik ben er nog altijd blij mee. Alleen had ik beter een weekje gewacht om een beetje korting te krijgen. Van 1 tot 24 december kan je een lipproduct van Nyx vinden in de kalender, allemaal in mini formaat. Dit vind ik zelf heel handig om mee te nemen, maar je kan ook de kleur testen en een full size versie kopen. Ben je er klaar voor? Hieronder laat ik jullie de 24 lippproducten en swatches zien. Ik mis er enkel 4, hiervan plaats ik enkel een foto, dit waren niet mijn kleuren.

Even mooi op kleur gesorteerd, of dat dacht ik toch voor ik de swatches maakte…

Voor het maken van de aparte foto’s heb ik de lippproducten per soort gelegd, de swatches zijn volgens de bovenste foto’s gemaakt.

Crème Brulee – Sugar Cookie – Raspberry Tart

Tres Leches – Berry Strudel

Sào Paulo – Paris – Copenhagen

Eden – Shocking Pink – Up the bass

Root Beer Float – Ripe Berry

Vintage – Soft-Spoken – Stone Fox

Exotic – Embellishment

Russian Roulette – She Devil

Ik kom er nog 4 te kort, 3 heb ik aan een vriendin gegeven omdat deze totaal mijn kleuren niet waren. De laatste heb ik juist gevonden, dus excuses voor de iets andere foto’s.

Seashell

LL06 Psuh-Up – LL09 Corset

En dan nu is het eindelijk tijd voor de swatches.

 


Zo, na een heleboel foto’s hebben jullie de inhoud van de Nyx lippie adventkalender kunnen zien. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen/bekijken. Ik kan jullie vertellen dat er heel veel werk schuil is gegaan bij het nemen van de foto’s, de swatches en natuurlijk het bewerken. Zoals jullie kunnen zien zijn er 8 verschillende lipproducten/collecties. Ik ben zelf grote fan van de Lingerie, Soft Matte Lip Cream en Liquid Suede collecties. Nu dat ik de matte lipsticks en glossy (butter) lipsticks heb leren kennen, ga ik deze waarschijnlijk ook vaak gebruiken. Buiten 3 kleuren die mij niet goed stonden, was ik blij verrast door de andere tinten. En ik vind het ongeloofelijk maar er zaten maar 2 producten in die ik al full size heb, namelijk de 2 Lingerie producten. Dit laatste vind ik zeker een positief ding, want dit betekent dat ik meer kleuren heb die ik nog niet had en deze nu kan testen.

Wat is jouw favoriete lipproduct van Nyx of uit deze adventkalender?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Favorieten 2017 accessoires

Hi, Vandaag laat ik jullie zoals beloofd mijn favoriete accessoires van het jaar 2017 zien. Een aantal van deze items...

Close