I’m back

Hi,

I know het is weer lang geleden. Maar na bijna de hele zomer kan ik jullie vertellen dat alle belangrijke ‘taken’ voor mij deze zomer klaar zijn. Ik heb een plaats om te wonen voor school (wel pas na twee maanden), ik heb mijn vakantiewerk en rijlessen voltooid en ik heb mij ingeschreven voor mijn opleiding. Ik heb dus de belangrijkste dingen op een rijtje gezet, op mijn blog na dan. Want ik wil van mijn blog een prioriteit maken en als ik dit doe voor dat mijn school begint, hou ik het hopelijk vol. Ik wil mij meer focussen op de food kant van mijn blog. Ik wil meer recepten uitproberen en met jullie delen en verder wil ik een nieuwe rubriek beginnen voor back to school. Helaas heb ik #summerproof niet goed kunnen afronden en ik denk dat het nu al te laat is om hiermee verder te gaan. Ik moet gewoon een goede planning maken en mijn leven en blog op orde krijgen. Ik zal nog niet beloven dat ik vanaf vandaag dagelijks ga bloggen, maar ik ga het zeker wel proberen. Ik zal deze week recepten uittesten en verzamelen voor de eerste blog in de back to school serie. Het spijt me voor mijn afwezigheid en ik hoop dat jullie dit kunnen begrijpen.

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #14 Iris van Irisjonet.nl

Hi, Long time no see ... wel wat kan ik zeggen? Ik ben sinds eind juli klaar met mijn vakantiewerk...

Close