I Heart Makeup Peach and Glow

Hi,

Ik denk dat de I Heart Makeup blushes ondertussen wel bij iedereen bekend zijn. Zelf heb ik ook al een tijdje mijn 1ste blush van I Heart Makeup gekocht en ondertussen ook mijn 1ste highlighter. Vandaag deel ik wat meer info met jullie over de I Heart Makeup Peach and Glow highlighter.

Ben je benieuwd? Lees dan zeker verder.

Ook al wordt dit palette officieel een highlighter genoemd, toch bevat het zowel een highlighter als een blush. Ik zou de blush alleen wel aanraden voor personen met een iets donkere huid, omdat de kleur anders iets fel kan uitkomen. Verder hebben de highlighters dezelfde verpakking als de Chocolate oogschaduwpalette’s, maar dan in een kleiner formaat. Nog niet zo lang geleden ben ik erachter gekomen dat de producten van I Heart Makeup vegan & cruelty free zijn. Want ik denk dat iedereen tegenwoordig alleen maar producten wil gebruiken, die niet op dieren zijn getest, of je nu veganistisch leeft of niet.

Het palette bevat een prachtig gradient blush en highlighter duo. En zoals de naam als zegt, krijg je er een prachtige peachy koraal glow van. Volgens mij kan dit highlighter/blush duo ook als een dupe van de Too Faced Peach blush en highlighter beschouwd worden, maar dat kan ik niet zeker zeggen. Wel kan ik jullie vertellen dat je het I Heart Makeup Peach and Glow duo palette al voor €5,95 kan krijgen en er goede kwaliteit voor terug krijgt.

Het is misschien niet heel duidelijk op de foto, maar de pigmentatie van dit palette is top. Alleen is de blush iets te donker voor mijn lichte huid, maar de highlighter is perfect.

Ik heb even gekeken en je kan nog een heel deel andere duo palette’s van I Heart Makeup vinden. Zo heb je ook nog een bronzer & glow duo en een bronze & shimmer duo. Ik ben in ieder geval grote fan van de producten van I Heart Makeup sinds ik er kennis mee heb gemaakt. Ze hebben een groot aanbod van verschillende make-up producten & kleuren, zijn vegan & cruelty free en betaalbaar.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn artikel over dit I Heart Makeup Peach and Glow te lezen.

Ben jij al bekend met deze blush/highlighter duo’s van I Heart Makeup?

 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet The Blogger #37 Silke van Silkeblogs.com

Hi, Donderdag betekent dat het tijd is voor een nieuwe Meet The Blogger. Voor deze 37ste editie stel ik jullie...

Close