I Heart Makeup Chocolate Rose Gold palette

Hi,

Toen ik laatst naar het Kruidvat event mocht, kregen we ook een goedgevulde goodiebag mee. In die make-up goodiebag, zat onder andere dit prachtige I Heart Makeup Chocolate Rose Gold palette. Aangezien deze palette’s een grote hype zijn op het moment, leek het mij wel leuk om hier een artikel aan te wijden. Vandaag laat ik jullie dit palette dus van dichtbij zien met een ooglook en een aantal swatches. Enjoy!

Als je benieuwd bent naar het I Heart Makeup Chocolate Rose Gold palette, lees dan zeker verder.

Wie al bekend is met de I Heart Makeup Chocolate palette’s, weet dat de verpakking er heel leuk uitziet. En dat is bij de Rose Gold variant niet anders. Door het rosé goude, word het palette een beetje opgepimpt en oogt het luxe. Het palette bevat in totaal 16 kleuren met een variatie tussen de shimmering en matte tinten. Door het grote aantal oogschaduw, kan je een heleboel verschillende ooglooks maken. Wel moet ik zeggen dat dit palette iets donkere, warmere kleuren bevat. Het palette heeft een klein beetje weg van het Urban Decay Naked Heat palette. Misschien best om even te vermelden dat je best begint met lichtere, neutrale kleuren, mocht je niet vaak oogschaduw gebruiken.

Zoals je kan zien zitten er een heleboel prachtige kleuren met een glitter in het palette. Gelukkig zitten er ook een deel matte kleuren in, waardoor het maken van een ooglook iets makkelijker wordt. Voor de lage prijs die je voor dit palette betaalt, krijg je meteen 16 prachtige kleuren met een verassend goede pigmentatie.

 

 

Wie krijgt na het zien van dit palette nu geen zin om hier mee aan de slag te gaan? Dit is een palette dat perfect geschikt is voor de zomermaanden, met de warme, zwoele kleuren. Als je voor een gold of bronzed goddess gaat deze zomer, dan is dit palette zeker iets voor jou.

Hold up – Touch me – Cheque – Barbie – Gold Digga – Shy – Back up – Side-chick

Dirty Rich – Hard work – Luxe – Girl boss – Uh-oh – Not yous – My own – Independent

Zoals je hierboven kan zien, hebben de shimmering kleuren de beste pigmentatie. Ik had wat moeite met de swatches van de matte kleuren, aangezien deze aanzienlijk lichter en minder gepigmenteerd waren. Ik vind het altijd leuk als make-upproducten leuke namen hebben, dus dat heeft I Heart Makeup in ieder geval al goed gedaan. De kleuren gaan van links naar rechts, dus Cheque is de kleur die onder Hold up ligt. Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is voor jullie.

Hierboven kan je de ooglook zien die ik gemaakt heb met dit palette. Ik ben voor de kleuren Hold up, Barbie, Luxe, Uh-oh, Back up, Independent & Cheque gegaan. Ik kan jullie helaas niet helemaal meer de volgorde van mij look vertellen. Ik ben begonnen met de kleur Independent over mijn hele ooglid aan te brengen, als een soort van basis. Dan ging ik voor een mix van Uh-oh,Barbie, Luxe, Cheque en Back up in mijn arcadeboog. Na dit alles mooi geblend te hebben, bracht ik nog wat van Hold up aan over mijn bewegende ooglid en in mijn binnenste ooghoek. En om de look af te maken bracht ik een kleine wing aan met mijn Nyx liquid eyeliner en een beetje L’oreal Paradise Extatic mascara.

Vind ik het waard om dit palette te kopen? Ja, zeker voor de lage prijs zitten er een aantal prachtige kleuren met goede pigmentatie in dit palette. Alleen als je liever koele, lichte tonen oogschaduw gebruikt, zou ik je dit palette niet aanraden.

Het I Heart Makeup Chocolate Rose Gold palette is oa te koop bij Kruidvat & Boozyshop voor €9,95.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om wat meer budget make-upproducten op yaraloveshealthy te zien verschijnen. Mocht er een ander product van I Heart Makeup zijn, waar jij naar benieuwd bent, dan hoor ik het graag.

Heb jij al eens een product van I Heart Makeup geprobeerd? En zou je het leuk vinden om dit palette te winnen in de aankomende winactie?

 

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 14 april 2018 / 08:41

    Ik vind dit echt zo’n gaaf palette <3 Die kleuren zijn echt geweldig!

  2. 15 april 2018 / 13:27

    Ik heb nog nooit iets van I Heart Make Up geprobeerd, maar deze staat zeker nog op mijn wishlist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #34 : Nina van Simplynspecial.nl

Hi, Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Deze week stel ik jullie graag...

Close