Healthy Eats #11 : Vegetarische burgers

Hi,

Aangezien ik de laatste tijd verslaafd ben aan deze vegetarische burgers, leek het mij wel leuk om deze in een Healthy Eats te laten verschijnen. Dus bij deze deel ik met jullie het recept voor deze heerlijke vega burgers.

Ben je benieuwd geworden naar mijn vega burgers? Lees dan zeker verder.

Ingrediënten :

– 1 of 2 hamburgerbroodjes of pistolets naar keuze (ik eet het liefst bruin/volkoren brood)

– vegetarische burgers van Albert Heijn

– 1 avocado

– 1 tomaat

– slamix naar keuze

– handvol kerstomaatjes

– saus naar keuze (ik heb een beetje ketchup gebruikt)

– eventueel een paar augurkjes

Bereidingswijze :

Stap 1 :

Bak de vegetarische burgers zo’n 4 minuten in een beetje olijfolie in de pan.

Stap 2 :

Prak de avocado en voeg wat kerstomaatjes toe. Kruiden naar smaak.

Stap 3 :

Snij de broodjes door de helft en begin met beide kanten te beleggen met het avocadoemengsel.

Stap 4 :

Leg wat slamix op de broodjes, een schijfje tomaat, de burger en de overige ingrediënten.

Je kan de burgers naar keuze beleggen. Dit is hoe ik mijn vega burgers het liefst beleg, maar dit kan je zelf kiezen. Ik moet zeggen dat dit een van de makkelijkste gerechten is dat ik ooit gemaakt heb. Deze burgers zijn op zo’n 10-15 minuten klaar. Dus perfect voor een drukke dag, voor wanneer je een craving hebt voor een burger. Maar deze is toch al een pak gezonder dan een hamburger van de Mcdonalds of Quick. En ik moet eerlijk zeggen, dat ik de vegetarische burgers van de Albert Heijn echt geweldig vind. Ik vind deze burgers 10x beter smaken dan een burger met vlees. Plus deze burger is ook veel makkelijker te bereiden.


Zo, ik hoop dat jullie van deze Healthy Eats genoten hebben. En mocht je deze vega burgers ook eens maken, vergeet dan zeker niet #yaraloveshealthy te gebruiken bij het delen op social media. En mochten jullie graag wat meer vegetarische recepten zien, dan hoor ik het graag.

Eet jij vaak hamburgers?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 23 maart 2018 / 22:56

    Ziet er lekker uit! Wij zijn bewust bezig met minder vlees eten.. een vriendinnetje van ons is al jaren vegetariër en verdiept zich heel erg daarin dus wij krijgen veel mee. Denk ook dat minder vlees goed is voor de gezondheid. Maar een keertje proberen dus, die vega burgers van de appie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food Diary #10

Hi, Jullie zullen ondertussen wel al weten dat er op dinsdag een nieuwe Food Diary online komt. En ook deze...

Close