Happy new year!

Hi,

Happy new year my loves!

Een nieuw jaar is begonnen, 2017! Wat zijn jullie goede voornemens?

Je mag nog altijd samen met mij meedoen met mijn challenge om 1 week vegan te eten. (:

Ik wens jullie om te beginnen een heel erg goed en gezond nieuw jaar. Ik hoop dat al jullie dromen en doelen voor dit nieuwe jaar uitkomen.

Mocht 2016 niet jouw jaar zijn geweest, dan wens ik je veel goeds toe zodat 2017 wel jouw jaar wordt. Ik moet zeggen dat ik het afgelopen jaar toch een aantal doelen heb bereikt, misschien niet alles maar toch wel een deel. Als jullie willen dat ik mijn doelen van 2016 en mijn doelen voor 2017 met jullie deel, mogen jullie het altijd laten weten. Zelf heb ik rustig het nieuwe jaar ingetreden, in mijn eentje op mijn eigen plekje. De reden dat ik dit allemaal met jullie deel is omdat jullie toch als vrienden voelen. Mijn blog en als ik actief aan het bloggen ben, voel ik me goed. Alsof ik hier mezelf kan zijn, alsof iedereen mij hier accepteert. En als je dit nu leest en je accepteert mij niet als wie ik ben, dan mag je altijd mijn blog verlaten. (:

Het is belangrijk om tevreden met jezelf te zijn en je goed te voelen, anders staat dit in de weg van je doelen en dromen. Dus ik wens jullie allemaal toe dat je jezelf goed voelt en tevreden bent met jezelf.

Veel meer weet ik niet te zeggen buiten een gelukkig nieuwjaar.

Wat ben jij van plan voor 2017?

See you soon!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Last minute NYE hairstyles

Hi, Vandaag op oudjaarsdag wil ik jullie toch nog een aantal last minute ideeën geven voor leuke kapsels. Als jij nog...

Close