Get to know me better – tag

Hi,

Aangezien de meesten van jullie mij nog niet helemaal kennen, leek het mij leuk om de get to know me better tag te doen. Deze tag bevat 38 vragen, dus als je heel dit artikel hebt gelezen zul je mij al wel wat beter kennen.

1. Geboortejaar? 1997. Op vrijdag 27 juni ben ik geboren, dat is ondertussen al bijna 21 jaar geleden.

2. Hoe lang ben je? Ik heb mezelf onlangs nog eens laten meten. Ondertussen ben ik 1,71 meter, wat ik wel een mooie lengte vind.

3. Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd? Dat ik deze tag nog moest invullen en dat ik zo blij ben met alle nieuwe samenwerkingen die eraan komen.

4. Waar ben je op dit moment? Thuis, zittend aan mijn bureau achter mijn prachtige imac. Na jaren met een laptop gewerkt te hebben, vind ik dit extra fijn.

5. Single of relatie? Single. Valentijnsdag wordt dit jaar weer niet gevierd.

6. Beschrijf jezelf kort maar krachtig.

7. Guy/Girlcrush. Mm hier heb ik eerlijk gezegd nog niet over nagedacht. Als ik girlcrush kies, zou ik voor een inspirerende carrièrevrouw gaan zoals Laurentine van Cloud’s Of Fashion.

8. Wat zou je op dit moment graag willen?  Op vakantie, naar de zon, een plek zonder examens en statistiek. Ik heb een hekel aan statistiek, maar helaas maakt dit onderdeel uit van mijn opleiding.

9. Wat is je doel van het leven? Momenteel is dit afstuderen als diëtiste en mijn blog laten groeien. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven uitdagen en verder te ontwikkelen en groeien.

10. Waar ben je bang voor? Spinnen, slangen, awkward situaties, …

11. Heb je, je rijbewijs? JA! Ik heb mijn rijbewijs ondertussen al meer dan een jaar, en ik ben er nog altijd ongeloofelijk blij mee. Ik dacht dat ik het nooit ging halen eerlijk gezegd. Mijn theorie was ineen keer gelukt en over mijn praktijkexamen heb ik drie keer gedaan. Derde keer, goede keer zeker? En ik heb mijn rijbewijs net gehaald voordat ik aan mijn opleiding begon, wat betekende dat ik niet meer de trein elke dag moest nemen. Ik ben nog altijd zo ontzettend dankbaar dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, elke keer als ik in mijn auto zit wordt ik weer helemaal blij. Tot ik weer een onbeleefde chauffeur of file tegenkom…

12. Nagellak of lipstick? Lipstick! Ik ben al jaren fan van lipstick, dit maakt je hele look af. Nagellak vind ik ook wel leuk, maar het gaat gewoon altijd te snel van mijn nagels af.

13. Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Ik denk toch wel de lente. Ik vind de zomer ook een heel leuk seizoen, maar ik kan niet altijd goed tegen de hitte. Ik vind de lente prachtig omdat de bomen en bloemen beginnen te bloeien, het wordt vroeger licht buiten en er verspreid zich een frisse geur. Ik hou van de geur van lente/zomer, hoe raar het ook klinkt.

14. Wil je ooit gaan trouwen? Ja, mocht ik ooit de juiste man vinden. Helaas heb ik rond mij een paar mislukte relaties gezien en heb ik zelf ook niet zo veel geluk in de liefde.

15. Ben je een health-freak? Dat hangt er van af. Vroeger was ik een tijdje iets te geobsedeerd met gezond eten, genoeg water drinken, 2 stukken fruit per dag. Tegenwoordig weet ik natuurlijk hoe belangrijk een gezonde voeding is door mijn opleiding, maar als ik eens wat minder fruit eet laat ik het gewoon los. Mijn leven en voeding is niet perfect, maar om daar heel de tijd aan te denken is ook niet goed.

16. Wat voor haarkleur/lengte heb je? Ik vind zelf dat ik lichtbruin haar heb, sommigen mensen zeggen dat ik donkerblond ben. Ik heb een paar jaar lang haar gehad, wat ik toen heel graag wou. Maar nu heb ik een lengte die tot op mijn schouders komt. Ik heb vorig jaar mijn haar laten knippen en dit gedoneerd voor Think Pink. Tot nu toe heb ik hier nog geen spijt van gehad.

17. Welke kleding/make-up wil je momenteel heel graag? Het Urban Decay Naked Heat palette staat zoals jullie al wel weten op mijn wishlist. Verder weet ik niet meteen wat ik nog zou willen van kleding of make-up.

18. Heb je tattoos/piercings? Ja, ik heb een helix piercing. (Een gaatje bovenin je oor)

19. Draag je een bril? Nee.

20. Wat is jouw perfecte pizza? Een pizza margherita of caprese. I know, redelijk basic, maar ik word gewoon heel blij van een lekkere pizza met kaas en tomaten.

21. Wat is je favoriete eten/drinken? Mm dit is een moeilijke. Qua drinken zou ik zeggen groene thee en water, hoe simpel het ook is. Ik drink ook graag de Bionina drankjes in de smaak Pink Grapefruit, maar dit drink ik niet elke dag. Qua eten denk ik een lekkere pasta. Ik kan bijna elke dag pasta eten.

22. Wat is je favoriete parfum? Momenteel is dit Lancôme Trésor In Love, die helaas bijna op is. En Guerlain La Petite Robe Noire. Wie een review van het Geurlain parfum wilt zien, let me know. Van het Lancôme parfum kan je hier een review vinden.

23. Wat is het laatste wat je kocht? Mijn favoriete body butter van The Body Shop in de geur framboos en een blush van I Heart Makeup.

24. Wat deed je vanochtend om 08:00? Ik was net wakker en ben meteen even op Instagram gaan kijken.

25. Favoriete ijsje? Ik eet eerlijk gezegd niet zo heel graag ijs. Als ik dan toch een ijsje eet, is het meestal vanille ijs met redelijk wat chocoladesaus. Want dit smaakt toch iets lekkerder dan chocolade ijs voor mij.

26. Ben je een hevige slaper of sta je altijd vroeg op? Vroeger kon ik lang in mijn bed liggen, maar omdat ik vroeg moet opstaan voor school gebeurt dit niet meer zo vaak. Zo word ik normaal wakker rond 6.00 voor school en anders rond 8.00-8.30. Alleen ik het weekend slaap ik wat langer, maar dit is vaak niet langer dan 9.30.

27. Wat zijn je plannen voor 2018? Mijn blog en social media laten groeien, leuke samenwerkingen aangaan en goede resultaten behalen voor mijn opleiding. Ik denk dat dit wel de belangrijkste plannen zijn voor mij.

28. Op hoeveel kussens slaap jij? Twee, en rond een van mijn kussens zit een satijnen kussenloop, omdat deze veel beter is voor je huid en haar. Zo krijg je geen kreukels op je gezicht.

29. Ben je een ochtend of avond persoon? Eigenlijk tegenwoordig allebei. Ik kan vooral in de ochtend goed productief zijn en studeren en in de avond/nacht.

30. Ben je geordend of rommelig? Het afgelopen jaar ben ik steeds meer geordend geworden. Ik word enorm blij van mijn mascha planner invullen, en to-do’s afstrepen. Verder moet ik al mijn afspraken en deadlines bijhouden of ik krijg enorm veel stress.

31. Wat wil je op dit moment graag zien? Ik begrijp deze vraag niet helemaal, maar ik zou graag zien dat ik de 500 volgers op Instagram heb bereikt, momenteel zit ik op 352.

32. Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben? Afgestudeerd als diëtise, misschien al een eigen praktijk. Yaraloveshealthy is tegen dan hopelijk uitgegroeid tot mij eigen bedrijf met mijn lieve lezers. Misschien al een eigen huis of appartement gekocht en een kindje?

33. Wie mis je op dit moment? Mijn oma, hoe stom het ook klinkt als ze weer eens langer dan een maand naar Spanje gaat mis ik haar toch altijd. Ze heeft altijd voor mij gezorgd, vanaf ik klein was en ze maakt mijn leven makkelijker. Ik moet al een aantal jaar voor mezelf koken, maar als mijn oma thuis is kookt zij vaak ’s middags waardoor ik minder moet koken. Lang leven mijn lieve oma!

34. Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf? Ik denk mijn ogen, omdat ik vind dat deze een prachtige blauwe kleur hebben die ik heb overgenomen van mijn oma.

35. Ben je verlegen? Vroeger was ik heel verlegen, nu toch al wat minder. Ik vind het wel nog altijd heel awkward om in onbekende situaties terecht te komen en buiten mijn comfort zone te treden. Toch heb ik dit al een aantal keer gedaan, waardoor ik weer een beetje ben gegroeid op sociaal vak en veel meer heb bereikt. Want laten we eerlijk zijn, je bereikt je doelen nooit als je in je comfort zone blijft.

36. Heb je een accent? Ik weet het eigenlijk niet zo goed. Ik kom uit de provincie Antwerpen, tegen Mechelen dus ik denk dat ik een accent uit deze regio heb. Het kan dat ik soms wat platter praat.

37. Heb je broers/zussen? Nee, spijtig genoeg ben ik altijd al het enige kind geweest. Ik denk dat de scheiding van mijn ouders een pak beter was verlopen als ik niet het enige kind was.

38. Hoe ziet jouw gemiddelde dag er uit? Dat hangt er een beetje vanaf of ik naar school moet of niet. Maar meestal sta ik toch rond de 8.00 op, ontbijt ik en maak ik mezelf klaar voor de dag. Hierbij hoort het bekijken van een aantal youtube video’s. Afhankelijk van of ik naar school moet of niet, begin ik met mijn social media te checken en aan mijn blog te werken. Anders sta ik al rond 6.00 op om rond 7.15 met de auto naar school te vertrekken. De laatste tijd duren mijn dagen op school niet zo lang, meestal een halve dag of tot 15.30. Als jullie willen dat ik iets uitgebreider vertel hoe mijn dag er uit ziet, dan hoor ik dit graag.


Zo, dat was het voor deze tag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en mij nu wat beter hebben leren kennen. (:

En voor degene die heel dit artikel hebben gelezen, thanks! Voor degene die deze tag willen overnemen, be my guest! Voor deze get to know me better’ tag nomineer ik Lifestylelieke.nlEllenismyname.be & Rositaelise.nl. Als jij deze tag overneemt, hoor ik het graag.

 

Wat weten de meeste mensen nog niet over jou?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

  • 22 januari 2018 / 12:11

   Dankje! En leuk dat je hem ook gaat invullen, ik kijk er al naar uit!
   Liefs,
   Yara

 1. 22 januari 2018 / 22:16

  Wat leuk om te lezen zeg, ik vind het grappig want de meeste mensen reageren met ogen als het mooiste lichaamsdeel word genoemd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Mijn favoriete rode lipsticks

Hi, Vandaag wou ik graag mijn favoriete rode lipsticks met jullie delen. Ik weet niet of jullie het al weten,...

Close