Garnier Fructis Smoothing Macadamia Hair Food

Hi,

Een tijdje geleden kwam Garnier met een haarmasker uit, dat voor 98% van natuurlijke oorsprong komt.

Zo zijn er vier varianten van de Garnier Fructis Hair Food maskers beschikbaar. Aangezien ik altijd wel een fijn haarmasker kan gebruiken, en  deze maskers voor 98% natuurlijk zijn, besloot ik om een van deze haarmaskers uit te testen. Zo koos ik voor de Smoothing Macadamia variant, speciaal voor droog haar.

Als je benieuwd bent naar wat ik van dit masker vind, lees dan zeker verder.

Zoals je kan zien is dit masker speciaal  voor droog haar, wat voor mij perfect uitkomt. Dit masker zorgt voor een gladmaken effect van je haar.

De Hair Food maskers zitten boordevol fruit en hebben 3 mogelijke toepassingen. Het Garnier Fructis Smoothing Macadamia Hair Food masker bevat oa macadamianootolie, soja olie, zonnebloempitolie, amandelolie, kokosolie en druif.

‘Je bent wat je eet, je haar ook.’

De Garnier Fructis Hair Food maskers zijn vegan, voor 98% van natuurlijke oorsprong, bevatten een 95% afbreekbare formule, dermatologisch getest en bevatten plantaardige oliën. Deze maskers bevatten geen siliconen, parabenen en artificiële kleurstoffen. De overige 2% van de ingrediënten zijn bewaarmiddelen of zorgen ervoor dat de samenstelling nog zinnenstrelender wordt.

En hoe handig is het wel niet, dat elk Hair Food masker een 3-in-1 masker is? Zo kan je dit masker als een conditioner, masker of leave-in verzorging gebruiken. Ik heb het persoonlijk alleen nog maar als masker gebruikt, en ik ben er dol op! Ook al sproken de andere Hair Food maskers mij ook wel aan, aangezien ik al eerder haarproducten met macadamia heb geprobeerd, leek dit mij het perfecte masker om mee te beginnen. De kokosnoot tussen de ingrediënten heeft voedende, beschermende, herstellende en gladmakende eigenschappen.

‘Een biologisch afbreekbare vegan formule zonder siliconen.’

Garnier Fructis hun doel is transparantie en dit doen ze door middel van labels die je verstaat te gebruiken. De siliconen-vrije formule geeft het haar een natuurlijk gevoel.

‘Macadamia, papaja, goji, kokosnoot en banaan:

krachtig superfruit met een hoge concentratie voedingselementen in formules van natuurlijke oorsprong die het hongerigste haar gladmaken, herstellen, voeden & de kleur opfrissen.’

 

Ik kan jullie vertellen dat het een plezier is om dit masker aan te brengen. De structuur is heel zacht en voelt aangenaam aan in je hand, terwijl je het masker doorheen de punten van je haar verdeelt. Ik doe er altijd een redelijk grote hoeveelheid in, omdat ik denk dat er anders te weinig in mijn haar zit. Naast het feit dat het om een 3-in-1 masker gaat, vind ik het zelf ook heel fijn dat het masker niet langer dan 5 minuten in je haar moet blijven zitten. Aangezien ik nooit langer dan een kwartier in de douche sta, en meestal mijn benen scheer en mezelf was terwijl dit masker in mijn haar zit, heb ik niet langer nodig. Ik gebruik dit masker eigenlijk ook meteen als conditioner, aangezien ik na het uitspoelen van het masker niets meer in mijn haren doe. Naast een heerlijke geur zorgt het Garnier Fructis Smoothing Macadamia Hair Food masker er ook echt voor dat je haren zachter worden. Of mijn haar nu meer verzorgd is, dat weet ik niet meteen. Ik vind het in ieder geval een zeer fijn masker en ik raad het graag aan iedereen met droog & rebels haar aan. Mocht je een ander haartype hebben, dan kan je eens kijken welke van de 4 Hair Food maskers het best bij jou past. (:

De vier varianten van de Garnier Fructis Hair Food maskers zijn momenteel verkrijgbaar voor €6,99 (390ml) in Kruidvat, Carrefour & Delhaize.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om nog eens een review van haarverzorging op yaraloveshealthy te zien verschijnen. En dat het een natuurlijk & vegan product is, maakt het alleen maar leuker.

Gebruik jij vaak een haarmasker?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food Diary #18

Hi, Zoals elke dinsdag is het weer tijd voor een nieuwe Food Diary. Voor deze editie laat ik jullie zien...

Close