Foto op canvas – Canvascompany.nl

Hi,

Vandaag wou ik graag met jullie mijn nieuwste aanwinst delen. Namelijk mijn eerste foto op canvas van Canvascompany.nl.

Ik werd een tijdje geleden door Canvascompany gecontacteerd met de vraag of ik een samenwerking wou aangaan. Voor de lezers onder jullie die mijn blog al langer volgen, jullie weten dat ik 2 jaar geleden al eens een fotoboek mocht uittesten van een ander bedrijf. Maar ik heb nog nooit een foto op canvas laten maken, waarschijnlijk ook gewoon omdat ik niet wist welke foto ik wou gebruiken. Het heeft dus even geduurd, maar uiteindelijk heb ik toch de perfecte foto gevonden die ik op het canvas wou laten drukken. Laat ik maar beginnen met te zeggen dat Canvascompany.nl het zusterbedrijf is van Fotocadeau.nl. Hieronder kan je wat meer informatie vinden over het concept van Canvascompany.nl.

Ben je benieuwd geworden naar mijn foto op canvas en ervaring met Canvascompany.nl? Lees dan zeker verder.

Canvascompany.nl

Bij CanvasCompany.nl leggen wij je mooiste herinneringen vast door je favoriete foto af te drukken op een canvasdoek. Wij bieden verschillende mogelijkheden om je canvasprint nog unieker te maken, bijvoorbeeld met een zwart-wit foto op canvas, meerluik of collage. CanvasCompany.nl is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl en heeft kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel staan.

Ik mocht een foto op canvas van 40×60 bestellen inclusief ophangsysteem. Ik vond het zeer moeilijk om een foto uit te kiezen, maar uiteindelijk ben ik voor iets ‘standaard’ gegaan door een vakantiefoto te gebruiken. Ik heb namelijk het uitzicht op een van de bergen in Zwitserland, waar ik altijd op skivakantie ga uitgekozen.

 

Hoe ga je te werk?

  • Bedenk vooraleer je begint welke foto je op een canvas wilt laten drukken.
  • Je kan ervoor kiezen om een foto collage te maken of een foto op canvas, dit kan zowel een foto in kleur als een zwart-wit foto zijn.
  • Verder is het bestellen van je foto op canvas of foto collage zeer makkelijk. Je begint met het uploaden van je foto en het kiezen van de grootte van het canvas.
  • Dan krijg je een pagina met alle extra opties. Zo kan je ervoor kiezen om het canvas te laten inlijsten, je foto professioneel te laten controleren, een ophangsysteem aan te kopen of verschillende fotobewerkingen.
  • Bij deze opties kan je er dus nog altijd voor kiezen om een foto collage te maken, je foto zwart-wit te maken met een kleuraccent of pop-art.

Zoals je ziet is het ontwerpen van een foto op canvas helemaal niet moeilijk. Ik heb er zelf voor gekozen om de foto in kleur te laten zonder een andere optie of filter. Hierboven kan je het uiteindelijke resultaat bekijken. Natuurlijk heeft mijn foto op canvas een beter effect op een iets neutralere muur, zoals wit of grijs. Ik ben momenteel druk bezig met het vinden van de perfecte plaats voor  mijn canvas.

Hierboven kan je het ophangsysteem zien dat je erbij kunt bestellen voor €3,47. Je kan al een foto op canvas bestellen vanaf €6 en je kan kiezen tussen een 2 of 4 cm dik frame.

Ik mocht een foto op canvas maken in het formaat 40×60, deze kan je bestellen voor €43,95. Natuurlijk moet je niet alleen op mijn mening vertrouwen, dus neem gerust eens een kijkje op de website van Canvascompany.nl. Ze zijn namelijk ook als beste getest door Zoom.nl, DigifotoPRO en de Consumentenbond.

Ik ben in ieder geval zeer tevreden over mijn foto op canvas. Ze bieden een snelle en veilige levering aan met DHL. Je canvas is zorgvuldig verpakt met bubbelplastiek/noppenfolie en wordt ondersteund met een stuk karton. Je ziet meteen dat je foto op een doek van zeer goede kwaliteit is afgedrukt. Verder vind ik het zelf ook fijn dat het doek helemaal rond het canvas is gewikkeld en dat de nietjes bijna onzichtbaar zijn.

 

 

Heb jij al eens een foto op canvas laten drukken en ben je tevreden over het resultaat?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Dit artikel is een samenwerking met Canvascompany.nl.

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #28 : Saskia van Iliveformydreams.com

Hi, Het is vandaag donderdag, dus tijd voor een nieuwe Meet The Blogger! Vandaag stel ik jullie graag voor aan...

Close