Food Diary #9

Hi,

Dinsdag betekent tijd voor een nieuw eetdagboekje. In deze 9de Food Diary laat ik jullie zien wat ik afgelopen zaterdag allemaal gegeten heb.

In Food Diary deel ik elke dinsdag met jullie mijn eetdagboekje dmv foto’s.

Als je benieuwd bent naar wat ik zoal op een dag eet, lees dan zeker verder.

Breakfast

Als ontbijt heb ik weer eens mijn vertrouwde havermout ontbijtje gemaakt. Deze keer helaas zonder frambozen. Ik moet zeggen dat ik de zoete smaak van de frambozen in mijn havermout wel gewoon geworden ben. Dus vanaf nu zorg ik ervoor dat ik altijd frambozen in huis heb..

Hiernaast nog een koffie en een glas water.

Snack #1

Het was zaterdag, dus tijd om naar de bakker te gaan voor een koffiekoek. In dit geval heb ik en appelflap gegeten, mjam mjam!

Lunch

Ik besloot mezelf nog eens te verwennen door dit lekkere stokbrood te kopen. Ook al eet ik het liefst volkoren brood en stokbrood, dit is de ene soort wit brood die ik heerlijk vind. Ik heb twee broodjes gegeten met een beetje margarine, oude kaas en kerstomaatjes. En hierbij nog wat water gedronken.

Snack #2

Deze nakd reep is toch wel een grote favoriet van mij geworden. Deze variant doet mij heel hard denken aan orangettes. Om toch nog een beetje fruit binnen te krijgen, at ik er nog een appel bij.

Dinner

Als avondeten heb ik nog eens mijn thaïse curry gegeten, het recept hiervoor kan je hier vinden. Deze maaltijd geeft je een vol en verzadigd gevoel.

Hierbij heb ik zoals altijd nog water gedronken. Verder op de avond heb ik nog groene thee gedronken en een appelsien gegeten. Dus het was misschien niet mijn meest gezondste dag, maar ik heb toch mijn porties fruit en wat groenten binnengekregen.


Zo, dat was het weer voor mijn eetdagboekje van deze week. Ik hoop dat jullie het nog altijd leuk vinden om mijn eetdagboekjes te lezen.

 

Wat heb jij afgelopen weekend allemaal gegeten?

 

Als jij na het lezen van mijn eetdagboekjes ook eens jouw eetgewoonten wil delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

 

 

 

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 14 maart 2018 / 12:02

    Ik vind vooral de cocoa orange smaak lekker. Het hangt ervan af of je graag iets met chocolade of aardbeien eet, ze hebben echt een groot aanbod aan smaken. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Mijn haarroutine

Hi, Voor vandaag leek het mij leuk om mijn haar routine eens met jullie te delen. Dus eigenlijk alle stappen...

Close