Food Diary #8

Hi,

Vandaag is het dinsdag, dus tijd voor een nieuwe #fooddiary! In Food Diary deel ik elke dinsdag met jullie mijn eetdagboekje dmv foto’s. Deze keer heb ik afgelopen zondag al mijn maaltijden bijgehouden voor jullie. Enjoy!

Breakfast

Het is een wonder, maar aangezien dit mijn eetdagboekje van zondag is, heb ik voor de verandering eens voor een ander ontbijt gekozen. Ik ben gegaan voor de banaan-spelt pannekoekjes van Albert Heijn met een beetje frambozenconfituur. Hierbij mijn kopje koffie, lauwwarm water met citroen en koud water met citroen. I know, ik drink veel te veel in de ochtend. Meestal is het alleen water en koffie, maar als ik even meer tijd heb, maak ik ook graag lauwwarm water met citroen klaar. Aangezien ik wat later dan normaal heb ontbeten, heb ik in de voormiddag geen tussendoortje gegeten, maar twee tussendoortjes in de namiddag.

Lunch

Mijn lunch bestond uit 3 geroosterde volkoren boterhammen met kerrie hummus en wat kerstomaatjes. Hiernaast heb ik nog een tas groene thee en water gedronken. En ook al ziet mijn toast er verbrand uit, het waren alleen de randen die ik er heb afgehaald.

Snack #1

Ik kreeg pas rond 15.00 terug honger, dus dan ben ik gegaan voor een appelsien. Helaas heb ik deze dag mijn 2 stukken fruit weer niet gehaald, maar als ik het beter plan lukt dit mij wel. Verder nog wat water en groene thee.

Snack #2

Mijn favoriete snack op het moment zijn volkoren crackers van de aldi met kerrie hummus als dip. Aangezien ik dol ben op deze hummus en vaak cravings heb voor zoute snacks. En dan  bedoel ik vooral chips, dan is deze snack de perfecte vervanging. Ook al is er geen extra zout toegevoegd aan deze crackers, dit is helemaal niet nodig. En zo hoop ik toch nog een beetje gezonder te zijn.

Dinner

Deze dag heb ik wat later als normaal mijn avondeten gegeten, waarschijnlijk omdat ik in de namiddag mijn twee snacks al heb opgegeten. Maar ik zorgde toch nog voor mijn portie groenten met deze lekkere wok. Ik maakte kip, bruine rijst en zo’n 800g wokgroenten klaar. En het meeste heb ik nog opgekregen ook. Dus ook al heb ik mijn twee stukken fruit niet gehaald, ik had tenminste voldoende groenten binnen.

Ik heb verder niets meer gegeten in de avond. Wel heb ik nog een tas groene thee met citroen gedronken en water.


Zo, dat was het alweer voor deze Food Diary. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben en benieuwd zijn naar volgende week. Ik wil trouwens ook terug meer Healthy Eats online zetten, dus als jullie het gezonde recept van een bepaald gerecht willen zien, dan hoor ik het graag.

Wat heb jij gisteren allemaal gegeten?

Als jij na het lezen van mijn eetdagboekjes ook eens jouw eetgewoonten wil delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 6 maart 2018 / 11:09

  Wat een lekkere dingen heb je gegeten. Vind ook dat je heel gezond en bewust eet. Gisteren heb ik als avondeten een heerlijke pasta met champignons en mozzarella gegeten!
  Simone onlangs geplaatst…Beauty: Drugstore shoplogMy Profile

  • 6 maart 2018 / 17:21

   Dankjewel! Maar zo gezond eet ik niet altijd, ik heb net een zak chips leeg gegeten. :s
   Ik hoop dat je van je pasta hebt genoten, klinkt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Marc Jacobs Daisy eau so fresh

Hi, Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over een van mijn favoriete geuren door middel van een review. Ik...

Close