Food diary #7

Hi,

Het is vandaag weer dinsdag, dus tijd voor een nieuw eetdagboekje. Ik heb afgelopen vrijdag mijn eetdagboekje bijgehouden en vandaag deel ik deze met jullie. Ik hoop dat jullie het nog altijd leuk vinden om mijn eetdagboekjes te bekijken en mocht je zelf ook eens je eetdagboekje willen delen, let me know!

Breakfast

Ja hoor, het is weer tijd voor mijn ‘saaie’ ontbijtje. Havermout met ongezoete amandeldrink, gebroken lijnzaad en een handjevol frambozen. Maar onderschat de smaak en zoetigheid van de frambozen niet, want deze veranderen heel het ontbijt. Verder nog wat lauwwarm water met citroen, water en koffie.

Lunch

Voor deze dag heb ik een bruin broodje met boter, kaas en tomaten gegeten. Een van mijn favo combi’s, ook al is het niet heel gezond. Wat eten jullie graag tussen een broodje? Hierbij heb ik nog wat water gedronken.

Snack #1

Ik was bijna vergeten om te eten deze dag, aangezien ik het redelijk druk had. Toen ik er eindelijk aan dacht, heb ik een Nakd reep in de smaak cocoa orange en een appel gegeten. Sinds ik deze reep op de gezondheidsbeurs heb geproefd, ben ik helemaal verslaafd. Normaal ben ik absoluut geen fan van dadels, maar gelukkig proef ik deze bijna niet.

Snack #2

En aangezien het vrijdag was en ik een chips verslaafde ben, kon een kommetje of twee van deze paprika chips niet ontbreken. Als er iemand tips heeft om van een chipsverslaving af te komen, altijd welkom. Een goede vervanging voor mij zijn mijn volkoren crackers met wat kerrie hummus.

Dinner

Als avondeten heb ik zelfgemaakte ovenfrietjes met vegetarische/vegan kipnuggets gemaakt en een klein slaatje. Er zat een tomaat, een handvol radijsjes en wat sla in mijn salade gemengd met olijfolie en azijn. Als er iemand het recept voor deze gezondere frietjes wilt, hoor ik het graag!

Aangezien ik redelijk vol zat, heb ik in de avond niets meer gegeten als snack. Wat misschien wel goed was na mijn twee snacks in de namiddag.


Zo, dat was alweer mijn eetdagboekje van afgelopen vrijdag. Ik hoop dat jullie er weer van genoten hebben. Zoals altijd heb ik doorheen de dag water en groene thee gedronken. In de avond drink ik de laatste tijd nog graag wat bruiswater met citroen, zodat ik van de cola zero afblijf.

Wat heb jij allemaal gegeten het afgelopen weekend?

Als jij na het lezen van mijn eetdagboekjes ook eens jouw eetgewoonten wil delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

  • Yaraloveshealthy
   Auteur
   20 februari 2018 / 08:17

   Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Unieke & gepersonaliseerde sieraden – Lux & Luz

Hi, Vandaag wou ik het met jullie graag hebben over dit unieke en gepersonaliseerde sieradenmerk. Ik was al een tijdje...

Close