Food diary #6

Hi,

Het is dinsdag, dus tijd voor een nieuwe Food Diary! Vandaag krijgen jullie nog eens een kijkje in mijn eetdagboekje. Maar mocht je hier ook eens zelf verschijnen met jouw eetdagboekje, dan mag je mij altijd een mailtje sturen via info@yaraloveshealthy.com. Ik heb gisteren mijn eetdagboekje bijgehouden en ik moet zeggen dat ik minder heb gegeten dan normaal. Dus ben je benieuwd naar wat ik gisteren allemaal heb gegeten? Lees dan zeker verder.

Breakfast

Als ontbijt heb ik weer eens mijn oude, vertrouwde havermout gemaakt. Samen met wat gebroken lijnzaad en frambozen en de nodige koffie en wat water. Ik weet dat dit ondertussen geen verassing meer zal zijn voor jullie, maar het is gewoon een heel simpel ontbijt. Zeker als ik vroeg moet opstaan om naar school te gaan, is dit vaak het enige dat ik kan eten. En het zorgt ook even voor een verzadigd gevoel, zodat ik niet meteen vanalles ga eten.

Lunch

Voor degene die al langer de Food Diary’s op yaraloveshealthy lezen, deze foto heb ik al eens eerder gebruikt. Want ja hoor, ik was vergeten een foto te nemen van mijn lunch gisteren. Gelukkig was dit hetzelfde als jullie hierboven zien, plus nog een bruine pistolet met kerrie hummus. En zoals altijd heb ik gewoon water gedronken bij mijn lunch.

Snack #1

Aangezien ik niet heel veel honger had en juist deze appeltjes had gekocht, besloot ik een kleine Pink Lady appel te eten. Ik weet niet waarom maar groenten en fruit in het klein, zijn altijd zo schattig.

Dinner

Aangezien mijn avondeten uit een margerita pizza bestond, besloot ik om nog wat sla en tomaten toe te voegen. De afgelopen week heb ik een pak minder groenten en fruit gegeten dan normaal, dit kwam vooral door de drukke week die ik heb gehad. Ik heb namelijk vorige week deelgenomen aan The Foodture, een internationale week rond duurzaamheid en voeding. Aangezien dit ter vervanging was van een project rond productie dat twee weken duurde, heb ik binnenkort maar liefst vijf weken geen les. Dus als iemand tips weet rond wat ik allemaal kan doen in die weken, buiten studeren, please let me know!

Snack #2

Ik had in de avond niet echt veel honger, dus besloot ik om een Nakd reep te eten. Toen ik op de gezondheidsbeurs was, ben ik erachter gekomen dat de cocoa orange smaak net als orangettes smaakt. Verder heb ik nog een tas groene thee en water gedronken.


Zo, dat was het alweer voor deze Food Diary. Zoals jullie hebben kunnen zien, was dit niet mijn beste dag. Maar nu ik terug wat meer tijd heb, ben ik mijn voedingsgewoonten weer een beetje aan het verbeteren.

Wat heb jij gisteren allemaal gegeten?

Als jij na het lezen van Marleen haar eetdagboekje ook eens jouw eetgewoonten wil delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Nyx powder puff lippie

Hi, Vandaag wou ik graag de nieuwste lipproducten van Nyx cosmetics laten zien. Namelijk de Nyx cosmetics powder puff lippie lip creams....

Close