Food Diary #4

Hi,

Het is dinsdag dus tijd voor een nieuwe Food Diary. Tot nu toe heb ik al enkel positieve reacties ontvangen, maar de vraag naar meer beauty is redelijk groot. Daarom dat ik aan het twijfelen ben of ik vanaf nu niet meer elke week een Food Diary online plaats? Laat mij jullie mening zeker weten in de reacties.

In Food Diary geef ik jullie elke dinsdag een kijkje in mijn eetpatroon. Dit doe ik door middel van een aantal foto’s om te laten zien wat ik die bepaalde dag allemaal heb gegeten.

Ontbijt

Als ontbijt heb ik weer eens mijn go to ontbijtje gegeten. Namelijk havermout met amandeldrink en gebroken lijnzaad, deze keer met wat framboosjes erbij. Hierbij mijn koffie, lauwwarm water met citroen en wat water.

Snack #1

Het is weekend, dus waarom geen croissant? Als er een koffiekoek is dat ik niet kan laten liggen is het wel een croissant. Dus heb ik als tussendoortje een heerlijke croissant gegeten.

Lunch

Mijn lunch waren 3 van deze meergranen pistolets met margarine, oude kaas en een tomaatje. Naast de combi van kerrie hummus met tomaat, is dit mijn favoriete beleg. Hierbij heb ik zoals altijd nog wat water gedronken.

Snack #2

Ik had in de namiddag niet mega veel honger, maar ik merkte dat ik toch iets moest eten. Daarom koos ik voor een Pink Lady appel. En aangezien er niet heel veel tijd tussen het eten van deze appel en het bereiden van mijn avondeten zat, was dit geen probleem. Maar normaal is dit totaal niet genoeg om mijn honger te stillen hoor.

Avondeten

Als avondeten heb ik een variant op de quinoa rissoto van vorige week gemaakt, maar dan met volkoren spirelli. Ik was alleen een beetje uitgeschoten met de hoeveelheid pasta, maar ik heb bijna alles opgekregen. Hierbij nog wat water en een tas groene thee.

En het is een wonder, maar deze dag heb ik geen tussendoortje in de avond gegeten. Dus dat waren al mijn maaltijden van  afgelopen zaterdag, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

 


 

 

Wat heb jij gisteren zoal gegeten?

 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 30 januari 2018 / 08:24

  Leuk om te zien! Ik onteet gister met een cracker, lunchte met twee broodjes kipfilet en snackte ondertussen nog een paar biscuitjes. Als avondeten had ik kalkoen met wat aardappeltjes en rode bieten. Yum!
  Kelly onlangs geplaatst…Photo Diary Week 4My Profile

 2. 30 januari 2018 / 11:10

  Havermout krijg ik echt niet binnen! De rest ziet er allemaal heel lekker uit. Als je echt graag een food diary bijhoudt zou ik dat wel blijven doen!

  Leuke blog!

  Erinn

  Spending time on Me

 3. 30 januari 2018 / 11:10

  Lekker weer! Ik zou het juist heel leuk vinden als je wel met de fooddiary’s zou doorgaan. Die vind ik erg leuk juist om te lezen! Ik heb gisteren ontbeten met havermout met wat noten en cranberries, daarna at ik ontbijtkoek en als lunch alpro yoghurt met muesli. Daarna nog een appeltje met kaneel en als avondeten at ik aardappeltjes met kip en boontjes!
  Simone onlangs geplaatst…10 random facts about meMy Profile

 4. 31 januari 2018 / 15:58

  Mijn eetgewoontes lijken wel wat op die van jou. 🙂 Behalve dan dat ik croissants, pistolets of koffiekoeken eerder als ontbijt op zondag zou eten in plaats van als snack. En een avondtussendoortje is hier meestal ook aan de orde hoor! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Rituals Express your soul – review

Hi, Voor wie mij volgt op Instagram, afgelopen vrijdag heb ik een sneak peek laten zien van deze prachtige limited edition van Rituals....

Close