Food Diary #24

Hi,

Vandaag is het weer tijd voor een gloednieuwe Food Diary. Voor deze week laat ik jullie zien wat ik afgelopen zaterdag allemaal heb gegeten.

In Food Diary deel ik elke dinsdag mijn eetdagboekje van een bepaalde dag, dmv foto’s.

Als je benieuwd bent naar wat ik afgelopen zaterdag allemaal heb gegeten, lees dan zeker verder.

Breakfast

Als ontbijt at ik mijn havermout met ongezoete amandeldrink en gebroken lijnzaad. De frambozen waren net op, dus iets minder zoet dan normaal. Hierbij dronk ik ijskoffie en water.

Lunch

Toen het eindelijk tijd was voor de lunch, had ik redelijk veel honger. Soms verlies ik de tijd een beetje uit het oog, zoals ook deze zaterdag. Ik at 2 bruine pistolets met een beetje margarine en kaas. Verder heb ik hier nog wat water bij gedronken, en dit hield mijn maag toch even gevuld.

Snack #1

Mijn 1ste tussendoortje van de dag bestond uit een appelflap. Want in het weekend mag je wel al eens een koffiekoek eten, toch?

Dinner

Als avondeten heb ik een simpele lasagne met groenten (tomaten, aubergine, wortel & courgette) gekocht bij de Delhaize en opgewarmd. Niet zo heel gezond, maar ik had niet veel zin om dit weekend uitgebreid te koken nadat ik een paar dagen aan de zee was. Dit is een portie van  250 g geloof ik, perfect voor 1 persoon. Ik ben vergeten een foto te nemen toen de lasagne nog in het aluminium bakje zat, dus sorry als deze er een beetje onsmakelijk uit ziet. Hierbij heb ik enkel nog wat water gedronken.

Snack #2

Een paar uur na mijn avondeten besloot ik dat het tijd was voor een kleine snack. Ik koos voor een zoete snack met de Nakd Cocoa Orange reep en een tas groene thee met citroen. Ik ben trouwens verliefd op dit soort mokken van Blond Amsterdam, een goede grootte als je net zoals ik een thee liefhebber bent.

Snack #3

Omdat ik vaak toch nog een beetje honger krijg later op de avond, eet ik vaak nog een beetje fruit om mijn maag toch een beetje te vullen. Deze avond koos ik voor een paar rode druifjes. Hierbij heb ik nog een tas groene thee en water gedronken. En zo zat mijn zaterdag er alweer op qua eten en drinken.


Zo, dat was het alweer voor deze Food Diary. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. En van zodra mijn dagen terug wat drukker worden met school, zal ik nog eens een paar Food Diary’s van tijdens de week schrijven voor jullie.

Wat heb jij gisteren allemaal gegeten?

Als jij na het lezen van deze Food Diary’s ook eens jouw eetgewoonten wilt delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Urban Decay Backtalk Eye & Face palette

Hi, Ik denk dat de meesten onder jullie al weten dat ik een grote fan ben van Urban Decay, en...

Close