Food Diary #23

Hi,

Na een aantal weken pauze, is het vandaag weer eens tijd voor een nieuwe Food Diary.

In Food Diary deel ik elke dinsdag mijn eetdagboekje van een bepaalde dag, dmv foto’s.

Als je benieuwd bent naar wat ik afgelopen zaterdag allemaal heb gegeten, lees dan zeker verder.

Breakfast

Als ontbijt besloot ik een brusselse wafel op te warmen en met een beetje maple syrup en frambozen op te eten. Hiernaast dronk ik een ijskoffie en water. Ik ben de laatste tijd weer stilletjes aan begonnen met mijn havermout ontbijtje, maar af en toe (vooral in het weekend) eet ik toch nog eens pannenkoekjes of een wafel.

Lunch

Als lunch besloot ik nog eens volkoren pistolets met kerrie hummus te eten. Ik eet de laatste tijd steeds vaker kaas bij brood, dus ik moet terug meer een meer voor hummus kiezen als beleg. Hierbij heb ik nog wat water gedronken.

Snack #1

Ik begon in de namiddag toch wat honger te krijgen, dus ik besloot mijn favoriete nakd reep te eten. Ik heb deze repen een tijdje moeten missen, maar dan heb ik ze toch nog via de Holland & Barret kunnen kopen. Nu heb ik nog een voorraadje waar ik wel even mee toekom. Deze repen zijn 100% natuurlijk, vullen goed en zijn de perfecte vervanging voor een zoete snack, zoals bv. chocolade. Als ik nu nog een goede vervanging voor mijn chipsverslaving kan vinden, dan ben ik helemaal blij.

Dinner

Als avondeten besloot ik een diepvriespizza van Dr. Oetker op te warmen. Niet gezond, maar wel heel gemakkelijk om te maken. Ik heb laats nog eens zelf pizza gemaakt met deeg gemaakt uit griekse yoghurt, zelfrijzende bloem en kruiden. Dit was ondertussen al even geleden, en toch al iets gezonder. Nog een andere goede tip voor een gezondere pizza is gebruik maken van een bloemkoolbodem of een andere groentebodem van Magioni. Ik heb laatst de groene bodem met courgette uitgeprobeerd, en die is ongeloofelijk lekker, een echte aanrader! Hierbij heb ik water en bruiswater met citroen gedronken.

Snack #2

Iets later op de avond begon ik toch nog een hongertje te krijgen. En aangezien ik toch nog iets van fruit moest eten, besloot ik voor een rode pompelmoes te gaan. Verder heb ik nog water en groene thee gedronken, en zo was de dag alweer voorbij.


Zo, dat was het alweer voor de 23ste Food Diary. Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat mijn eetdagboekjes weer terug zijn.

Wat heb jij het afgelopen weekend allemaal gegeten?

Als jij na het lezen van deze Food Diary’s ook eens jouw eetgewoonten wilt delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Maybelline Super Stay Matte Inkt Un-Nude

Hi, Onlangs kreeg ik een pakketje van L'Oréal binnen. Het feit dat ze mij een pakje wouden sturen, vond ik...

Close