Food Diary #22

Hi,

Vandaag is het weer tijd voor de 22ste editie van Food Diary. Ik laat jullie zien wat ik gisteren allemaal heb gegeten. Niet een van mijn beste dagen trouwens, maar ik moet weer even in mijn oude eetpatroon raken.

In Food Diary deel ik elke dinsdag mijn eetdagboekje van een bepaalde dag, dmv foto’s.

Als je benieuwd bent naar wat ik gisteren allemaal heb gegeten, lees dan zeker verder.

Breakfast

Ik had niet zo veel opties voor mijn ontbijt deze dag, dus ik besloot om nog eens havermout te maken met amandeldrink en gebroken lijnzaad. Hierbij dronk ik nog een ijskoffie en wat water.

Lunch

Voor mijn middageten heb ik 2 bruine pistolets gegeten met een beetje margarine, oude kaas en kerstomaten. Ik dacht dat ik hier wel even mee zou vol zitten, maar niets was minder waar.

Snack #1

In de vroege namiddag begon ik toch ineens honger te krijgen, dus ik besloot een appelflap als tussendoortje te eten. I know.. niet mijn beste dag op het vlak van tussendoortjes.

Dinner

Ik had eigenlijk deze dag naar de winkel moeten gaan voor mijn wekelijkse boodschappen. Uiteindelijk is dit toch niet gebeurt en daarom koos ik voor een vegan pizza met spinazie van de Lidl, waar ik nog een beetje mozarella aan heb toegevoegd. Verder dronk ik hier nog wat water bij. Deze pizza vulde gelukkig wel goed, want ik had natuurlijk weer honger.

Snack #2

Mijn 2de tussendoortje van de dag was eigenlijk een soort dessert. Deze repen van Nakd zijn echt geweldig, ze vullen goed, zijn lekker en voelen ook nog aan als een treat.

Snack #3

Mijn laatste tussendoortje van de dag bestond dan toch uit fruit, wat wel nodig was. Ik weet niet waarom maar het lukt me de laatste weken niet echt om genoeg fruit te eten elke dag, ook al vind ik het lekker. Vaak wordt mijn maag niet genoeg gevuld, waardoor ik een stuk fruit vaak met iets anders moet combineren als tussendoortje. Maar na alles wat ik die dag heb gegeten, waren een paar rode druifjes meer dan voldoende. Verder dronk ik nog water en groene thee met citroen om de dag af te sluiten.


 

Zo, dat was het alweer voor mijn Food Diary van deze week. Voor volgende week dinsdag heb ik een ander artikel in gedachten, maar natuurlijk nog steeds food gerelateerd.

Wat heb jij gisteren allemaal gegeten?

Als jij na het lezen van deze Food Diary’s ook eens jouw eetgewoonten wilt delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 11 juli 2018 / 07:25

    Leuke Diary! Ik at gisteren een tosti, tomaten soep, aardappeltjes met kip en een appelcarree. Ben erg benieuwd naar die NAKD repen overigens. Hoor er zoveel goeds over! 🙂
    Kelly onlangs geplaatst…DRKS Luxury OorbellenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Maybelline Lemonade Graze

Hi, Een tijdje geleden kocht ik het Maybelline Lemonade Graze palette, nadat deze meermaals op instagram voorbij kwam. Er zaten...

Close