Food Diary #20

Hi,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Food Diary. Ik dacht eraan een speciale editie te doen, aangezien mijn examens deze week plaatsvinden. Maar uiteindelijk verschilde het niet zo veel van mijn normale eetdagboekjes. Wel ging ik op het laatste moment met Ellen van Ellenismyname naar de opening van de nieuwste Manhattn’s in Brussel. Ik denk dat dit deze editie toch nog een beetje speciaal maakt. Maar voor de rest heb ik afgelopen week vooral gestudeerd en herhaald.

In Food Diary deel ik elke dinsdag mijn eetdagboekje van een bepaalde dag, dmv foto’s.

Als je benieuwd bent naar wat ik afgelopen woensdag allemaal heb gegeten, lees dan zeker verder.

Breakfast

Ik had niet zo veel zin om te ontbijten, maar we weten ondertussen wel dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Daarom heb ik 2 sneetjes volkoren brood geroosterd en besmeerd met een beetje margarine. Hierbij nog een glas water en een beetje koffie en ik kon er weer voor even tegen.

Snack #1

Aangezien ik niet het grootste ontbijt heb gegeten, begon ik in de voormiddag al terug een hongertje te krijgen. Daarom besloot ik mijn favoriete Nakd reep te eten en nog wat water te drinken. Tip : Als je heel de dag aan je bureau zit te studeren, zorg er dan voor dat je een grote fles water bij je hebt. Zo kom je zeker aan je 2 liter water elke dag. (:

Lunch

Mijn lunch was iets uitgebreider dan normaal. Ik at een bruin broodje met kaas, tomaten en geraspte wortel. Hier zat ik gelukkig wel even mee vol, daarom dat ik de rest van de namiddag niets meer heb gegeten. Want het werd ook aangeraden om niet te veel te eten vooraf aan het event.

Dinner

Terwijl we op de trein zaten, begon ik toch wat honger te krijgen. Ik was dan ook heel blij toen ik kon beginnen te eten van mijn Empire Cheeseburger met heerlijke frietjes en de secret sauce. Manhattn’s heeft trouwens ook een vegetarische burger met falafel, dus voor iedereen iets. Ik kan jullie vertellen dat dit echt een heerlijke burger was. Dus mocht je eens in Brussel zijn, dan kan je de nieuwste Manhattn’s met een leuk terras aan de Tervurenlaan eens uitproberen. Mocht je liever in de regio Antwerpen blijven, dan kan je de vestiging op de Groenplaats proberen. Hierbij dronk ik een glas homemade iced tea en een flesje water. Bij Manhattn’s hebben ze ook nog keuze uit een aantal lekkere desserts, maar ik zat met de burger al vol genoeg.

Snack #2

Ik dacht dat ik voor de rest van de avond niets meer ging eten, maar ik voelde mij toch een beetje schuldig dat ik nog geen fruit had gegeten. Daarom besloot ik nog een aantal schattige, mini aardbeien van de Albert Heijn te snijden en op te eten. Hier ben ik met mijn slaperige hoofd natuurlijk een foto van vergeten te nemen, dus heb ik maar een ‘standaard’ afbeelding van aardbeien gebruikt. Verder heb ik nog een tas groene thee en water gedronken om de dag af te sluiten.


Zo, dat was het alweer voor deze Food Diary. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om toch eens een iets specialere editie te lezen.

Ben jij al eens bij Manhattn’s gaan eten?

Als jij na het lezen van deze Food Diary’s ook eens jouw eetgewoonten wilt delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 12 juni 2018 / 20:05

    Lekker allemaal. Je eet best wel niet zo veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Nivea Sunshine Love douchegel

Hi, Elk seizoen gebruik je wel een andere douchegel. Zo heb je een kruidige, warme douchegel voor tijdens de wintermaanden...

Close