Food Diary #2

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor een tweede Food Diary! In deze gloednieuwe rubriek ‘Food Diary’ geef ik jullie elke dinsdag een kijkje in mijn eetschema van een bepaalde dag. In dit geval laat ik jullie vandaag zien wat ik afgelopen zondag heb gegeten. Enjoy!

Breakfast

Voor ontbijt heb ik weer eens mijn go to havermout met ongezoete amandeldrink & gebroken lijnzaad gemaakt. Samen met een glas water, kopje koffie en een tas met lauwwarm water met citroen. Want ja hoor, ik ben weer eens ziek. Net als ik mij fit genoeg moet voelen voor de examens.

Snack #1

Het was zondag, dus een verse appelflap als tussendoortje mocht wel. Samen met mijn eerste tas groene thee met citroen van de dag. Ik heb er alles voor over om te zorgen dat mijn beginnende keelpijn niet verergert.

Lunch

Mijn lunch bestond uit 2 van deze meergranen pistolets met een beetje margarine, oude kaas en schijfjes tomaat en 1 zo’n meergranen pistolet met kerrie hummus en schijfjes tomaat. Hierbij heb ik verder water gedronken, dit drink ik de hele dag door. Met deze lunch zat ik wel een tijd vol.

Snack #2

Mijn voorlaatste tussendoortje van de dag was dit zakje (40g) met linzen chips in de smaak tomato & basil. Hierbij heb ik mijn 2de tas groene thee gedronken en nog wat water.

Dinner

Mijn avondeten bestond uit een gezonde, zelfgemaakte thaise curry met kip. Hou mijn blog zeker in de gaten, want dit recept komt woensdag online. Het ziet er misschien niet zo smakelijk uit, want ik had de curry al door de bruine rijst gedaan. Hierbij heb ik verder nog water gedronken en dit lekkere Bionina drankje in de smaak grapefruit.

Snack #3

Mijn laatste tussendoortje lijkt redelijk veel. Normaal zou ik alleen de pompelmoes eten, maar de griekse yoghurt moest die dag op. Ik heb 1 rode pompelmoes gegeten en een beetje griekse yoghurt met framboos en wat granola. Verder heb ik de rest van de avond nog water gedronken en een laatste tas groene thee met citroen.


Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn 2 stukken fruit van de dag niet gehaald. Normaal gezien is het eten van voldoende fruit geen probleem voor mij, maar is het eerder voldoende groenten eten. De laatste tijd is dit helaas andersom, maar een nieuwe dag, nieuwe kansen zeker?

Wat eet jij normaal op een dag?

Wil jij zelf ook eens op yaraloveshealthy.com verschijnen met jouw eetdagboek? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 16 januari 2018 / 12:08

    Wat leuk dat je dit bijhoudt! Ik probeer ook echt elke dag 2 stuks fruit te eten maar soms schiet dit er helaas bij in haha.

    Liefs, Janine.
    Janine onlangs geplaatst…Hoe was mijn week? | #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Kneipp badparels

Hi, Vandaag heb ik weer een nieuwtje uit beautyland voor jullie. Namelijk over de nieuwe Kneipp badparels. Kneipp heeft iets...

Close