Food Diary #19

Hi,
Het is weer dinsdag, dus tijd voor een nieuwe Food Diary. Het spijt mij dat ik vorige week geen eetdagboekje online gekomen is, maar ik heb maar voor een gedeelte van de dag foto’s gemaakt, waardoor het maar een halve Food Diary geweest zou zijn. Maar voor vandaag heb ik foto’s van een volledige dag genomen.

In Food Diary deel ik elke dinsdag mijn eetdagboekje van een bepaalde dag, dmv foto’s.

Als je benieuwd bent naar wat ik afgelopen vrijdag allemaal heb gegeten, lees dan zeker verder.

Breakfast

Voor de een of andere reden, had ik deze ochtend niet zo veel honger. Gelukkig had ik nog een potje ananas liggen, zodat ik toch wat fruit zou binnen krijgen. De laatste paar dagen drink ik alleen nog maar ijskoffie, omdat ik warme koffie niet meer aangenaam vind met dit weer. Verder heb ik nog wat water gedronken om mijn spijsverteringsstelsel op gang te brengen, en ik kon er weer even tegen tot het tussendoortje.

Snack #1

Rond 10.30 begon ik terug een beetje honger te krijgen, dus besloot ik mijn favoriete Nakd Cocoa Orange reep te eten. Hiermee was ik verzadigd tot aan de lunch.

Lunch

Aangezien ik van plan was om een slaatje te maken met restjes, begon ik wel zin te krijgen in een slaatje. Ook al was het weer iets minder warm en regenachtig dan de voorbije dagen. Ook moest ik nog even naar de winkel om de laatste dingen te halen voor mijn avondeten voor de komende paar dagen. Natuurlijk kwam ik er pas op het moment dat ik honger had achter, dat mijn kerstomaatjes, wortels en margarine op waren. En aangezien met een lege maag naar de winkel gaan, niet het slimste idee is, besloot ik toch een slaatje te maken. Ik gebruikte het laatste beetje van mijn slamix met sojabonen en radijsjes, een beetje feta en de 3 laatste vegetarische kipnuggets van Vegafit. Om de sla een beetje op smaak te brengen, gebruikte ik een beetje olijfolie en azijn. Aangezien dit een zeer klein slaatje is geworden, besloot ik nog 2 sneden brood te roosteren. En om toch een beetje voller te zitten, heb ik er een blikje cola zero bij gedronken. Iets wat ik normaal gezien niet doe, maar mijn bruiswater met citroen was ondertussen ook op. Verder heb ik er nog water bij gedronken.

Snack #2

Nadat ik terug was van de winkel, begon ik opnieuw een hongertje te krijgen. Ik had ondertussen ook een beetje buikpijn en hoofdpijn gekregen, waarschijnlijk door de cola zero in combinatie met mijn kleine lunch. Omdat ik geen brood meer had, besloot ik het laatste beetje Lays oven baked paprika chips te eten. Door nog wat water te drinken, gingen mijn hoofdpijn en buikpijn gelukkig een beetje over.

Dinner

Om nog eens een goede portie groenten binnen te krijgen, besloot ik om mijn spaghetti met spinazie en kerstomaatjes nog eens te maken. Deze keer heb ik iets te veel spaghetti gebruikt, en wat meer spinazie als normaal. Maar het blijft toch een standaard, gezonde maaltijd die mijn maag goed vult. Hierbij heb ik nog wat water gedronken en later op de avond nog een tas groene thee.


Zo, dat was het alweer voor deze Food Diary. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen. Zoals je kan zien is mijn eetpatroon niet altijd even gezond en gevarieerd. Zeker tijdens de drukkere periodes, zoals vooraf en tijdens de examens, eet ik wat minder gezond. Vaak heb ik het dan zo druk dat ik mezelf toelaat om wat meer chips en slechte voedingsmiddelen te eten.

Eet jij hetzelfde als normaal tijdens drukkere periodes?

Als jij na het lezen van deze Food Diary’s ook eens jouw eetgewoonten wilt delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 5 juni 2018 / 06:25

    Leuk om te zien! Ik eet vaak in drukkere periodes ook iets ‘makkelijker’ en soms daardoor ook ongezonder. Maar ach, ik houd mij daar ook niet zo mee bezig eigenlijk haha!
    Kelly onlangs geplaatst…Ted Baker Kelleis Mink Pink SneakersMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Remington Keratin Protect Curling Wand

Hi, Haarproducten zijn al een aantal keer op yaraloveshealthy verschenen, maar over styling tools voor je haar heb ik het nog...

Close