Food Diary #18

Hi,

Zoals elke dinsdag is het weer tijd voor een nieuwe Food Diary. Voor deze editie laat ik jullie zien wat ik afgelopen zaterdag allemaal heb gegeten. Voor volgende week beloof ik jullie dat ik eens een eetdagboekje bij zal houden op een gewone schooldag.

In Food Diary deel ik elke dinsdag mijn eetdagboekje van een bepaalde dag, dmv foto’s.

Als je benieuwd bent naar wat ik zaterdag allemaal heb gegeten, lees dan zeker verder.

Breakfast

Aangezien ik deze week niet vaak voor havermout heb gekozen in de ochtend, leek het mij nog wel eens tijd. Dus bij deze heb ik afgelopen zaterdag nog eens mijn havermout met ongezoete amandeldrink en gebroken lijnzaad gemaakt. Hierbij dronk ik water en een tas koffie.

Lunch

Omdat ik op deze dag een tussendoortje heb overgeslagen, had ik een iets grotere lunch dan normaal. Zo heb ik een meergranen broodje gegeten met margarine, oude kaas en kerstomaatjes. Mijn tweede meergranen broodje heb ik met een beetje margarine en deze mediteraanse pastasalade gegeten. Natuurlijk heb ik niet heel deze pastasalade opgegeten, ik denk dat ik 1/3 heb gegeten. Hierbij heb ik enkel wat water gedronken.

Snack #1

Mijn enigste tussendoortje van de dag waren twee kommetjes paprika chips. En nee, het kwam niet door de chips dat ik buikpijn kreeg. Ik had namelijk al rond de middag buikpijn. En omdat het weekend was, kon ik de chips niet laten liggen.

Dinner

Waarschijnlijk komt het voor een deel door de chips, en voor een deel door mijn buikpijn. Maar ik had deze dag niet heel veel honger, waardoor ik ook niet echt zin had in avondeten. Om toch iets gezond met groenten binnen te krijgen, besloot ik rond 20.00 eindelijk aan mijn avondeten te beginnen. Uiteindelijk ben ik toch blij dat ik mijn Thaïse curry toch nog heb gemaakt. Zo zat ik wel voor de rest van de avond vol en kon ik dus ook geen stuk fruit meer eten, maar ik had tenminste mijn groenten en vezels voor de dag binnen.


Zo, dat was het alweer voor deze Food Diary. Zoals jullie kunnen zien was dit niet mijn beste dag. Zo heb ik op deze dag geen fruit gegeten. Verder had ik ook zogoed als heel de dag last van buikpijn.

Wat eet jij normaal gezien op een zaterdag?

Als jij na het lezen van deze Food Diary’s ook eens jouw eetgewoonten wilt delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 22 mei 2018 / 07:16

    Leuk om te zien! Ik at gisteren toast als ontbijt, macarons als tussendoortje en frietjes als avondeten. Cheat day!
    Kelly onlangs geplaatst…Photo Diary Week 20My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Dove Micellar Water Body Wash

Hi, Tijdens het Dove event kreeg ik de kans om als een van de eersten de nieuwste doucheproducten van Dove...

Close