Food Diary #17

Hi,

Jullie zullen ondertussen wel al weten dat er op dinsdag elke week een nieuwe Food Diary online komt. En natuurlijk is deze week niets anders, dus geniet ervan om een kijkje in mijn eetdagboek te nemen.

In Food Diary deel ik elke dinsdag mijn eetdagboekje van een bepaalde dag, dmv foto’s.

Als je benieuwd bent naar wat ik afgelopen vrijdag allemaal heb gegeten, lees dan zeker verder.

Breakfast

Ik was zo slim geweest om bij de Albert Heijn de spelt-banaan pannenkoekjes te kopen, aangezien ik de laatste tijd zo veel zin heb in pannenkoekjes. Zo had ik afgelopen donderdag een makkelijk en snel ontbijtje. Ik warmde twee banaan-spelt pannenkoekjes op, deed hier wat maple syrup over en ik at er een halve appelsien bij op. Hierbij maakte ik nog een lekkere ijskoffie en dronk ik nog wat water. Het ziet er heerlijk uit en het is ook nog eens makkelijk om te ‘maken’. Weer eens iets anders dan mijn havermout, die ik de laatste tijd trouwens steeds minder eet.

Lunch

Mijn middageten bestond uit 3 sneedjes geroosterd volkoren brood, een gebakken geitenkaasje en een aantal kerstomaatjes. Dit ziet er totaal niet smakelijk uit, en is misschien niet heel gezond, maar ik had redelijk veel honger tegen de middag. Het was de bedoeling dat ik een slaatje ging maken, maar hier had ik totaal geen zin meer in.

Snack #1

Van mijn 1ste tussendoortje van de dag heb ik helaas geen foto. Maar ik zal jullie eerlijk vertellen dat ik zo’n 2 bakjes Lays Paprika chips heb gegeten, oops.. Ik kan gerust van chocolade en snoep afblijven, maar chips blijft toch een guilty pleasure voor mij.

Dinner

Ik beloof jullie dat ik van mijn avondeten een foto heb genomen, maar ik vind deze nergens terug. Ik ging normaal iets anders eten, maar ik kwam er achter dat ik nog een groentenpizza in de diepvries had liggen. Dus bij deze heb  ik een Ah Excellent Steenoven pizza verdure alla griglia gegeten. Dit was een pizza met gegrilde aubergine, courgette, paprika, kerstomaatjes, groene asperge en gorgonzola. Normaal heb ik het niet zo voor gorgonzola, maar op deze pizza viel het wel mee. Ik heb alleen de stukjes groene asperge weggehaald, aangezien ik deze niet echt lust. Verder heb ik nog water en bruiswater met citroen gedronken bij mijn avondeten.

Snack #2

Mijn laatste tussendoortje van de dag bestond uit een Pink Lady appel. Ik heb al verschillende soorten appels geproefd, maar de Pink Lady appels blijven voor mij de beste en degene met het meeste smaak. Om mijn avond af te sluiten heb ik nog wat groene thee en water gedronken.

Ik heb al veel meer gegeten op een dag, dus deze dag viel nog mee.


Zo, dat was het alweer voor mijn 17de Food Diary. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen.

Wat is jouw favoriete pizza of guilty pleasure?

Als jij na het lezen van mijn eetdagboekjes ook eens jouw eetgewoonten wil delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 15 mei 2018 / 13:06

    Leuk weer om te zien! Mijn favoriete guilty pleasure rondom voedsel is toch wel chili con carne. Pizza vind ik gek genoeg helemaal niet zo lekker, echt maar eens in de drie/vier maand.
    Kelly onlangs geplaatst…Photo Diary Week 19My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Dove Kiwi Seeds and Cool Aloe Exfoliating Body Polish

Hi, Een goede scrub vinden die niet te grof is voor je huid, is niet altijd even makkelijk. Dove heeft...

Close