Food Diary #16

Hi,

Vandaag deel ik weer een nieuwe Food Diary met jullie. Voor deze week laat ik jullie zien wat ik afgelopen vrijdag allemaal heb gegeten.

In Food Diary deel ik elke dinsdag mijn eetdagboekje van een bepaalde dag, dmv foto’s.

Als je benieuwd bent naar wat ik afgelopen vrijdag allemaal heb gegeten, lees dan zeker verder.

Breakfast

Het was weer even geleden dat ik mijn gezonde, vertrouwde ontbijtje had gegeten. Dus bij deze heb ik afgelopen vrijdag nog eens mijn kommetje havermout met amandeldrink en gebroken lijnzaad gegeten. Hierbij dronk ik weer water en een tas koffie, want zonder kan ik mijn dag niet beginnen.

Lunch

Aangezien het weer opnieuw wat warmer werd op het einde van vorige week, had ik nog eens zin in een slaatje. Ik maakte een slaatje met veldsla, kerstomaatjes en geitenkaas. Normaal gezien zou ik er nog wat extra rauwkost bij doen, maar dat had ik niet in huis. Bij mijn slaatje heb ik nog twee geroosterde sneetjes volkoren brood gegeten.

Snack #1

Het werd in de namiddag nog een drukke dag, met een aantal errands. Hierdoor werd het wat later voordat ik een tussendoortje kon eten. Gelukkig vullen deze Nakd repen mij op zo’n momenten voldoende. Met deze reep ben ik de rest van de namiddag doorlopen, zonder honger te hebben. Verder heb ik ook nog geprobeerd om voldoende water te drinken.

Dinner

Eerder deze dag was ik naar de Lidl geweest en voor het eerst zag ik de vegan pizza’s in de diepvries liggen. Aangezien de tomaat-brusscheta variant mij wel lekker leek, besloot ik deze te kopen. Normaal gezien zou ik mijn spaghetti met spinazie maken, maar soms komt er gewoon iets tussen. Ik kan jullie vertellen dat deze pizza heerlijk was. Als je een grote kaasfan bent, dan zou ik deze pizza niet aanraden, tenzij je er wat kaas bovenop doet. Maar als je nu eens zin hebt in een lekkere bruschetta, eet dan zeker deze heerlijk, luchtige pizza. Een echte guilty pleasure zonder het schuldgevoel achteraf. Dus de volgende keer dat ik in de Lidl ben, ga ik deze pizza denk ik inslaan. Hierbij dronk ik nog wat water en bruiswater met citroen.

Snack #2

Door de heerlijke pizza zat ik nog wel even vol. Daarom besloot ik om op het einde van de dag nog een appel als tussendoortje te eten. Alleen al zodat ik toch nog iets van  fruit zou gegeten hebben. Voor de rest van de avond heb ik enkel nog water en groene thee gedronken.


Zo, dat was het alweer voor mijn 16de Food Diary. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om nog eens mijn eetdagboekje te bekijken. Ik probeer gezonder te eten en mijn groenten en fruit elke dag binnen te krijgen, maar soms lukt het even niet.

Raak jij gemakkelijk aan je dagelijkse groenten- en fruitportie?

Als jij na het lezen van mijn eetdagboekjes ook eens jouw eetgewoonten wil delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 8 mei 2018 / 08:18

    Die pizza ziet er best goed uit. Ik ben wel weer zo’n snob die liever zelf een verse pizza maakt… En je hebt tegenwoordig pizzabodems die van groente wordt gemaakt!
    Ja, op de meeste dagen kom ik tegenwoordig wel aan mijn groente en fruit. Zelfs als we naar de bios gaan neem ik kerstomaatjes mee en gesneden paprika. Er is namelijk alleen maar crap te koop in de bioscoop. Ik eet geen groente zoals mijn grootouders of ouders dat eten: doodgekookt XD
    Natuurlijk is er groente die ik goed kook, maar over het algemeen wil ik wel wat proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
I Heart Makeup Peach and Glow

Hi, Ik denk dat de I Heart Makeup blushes ondertussen wel bij iedereen bekend zijn. Zelf heb ik ook al...

Close