Food Diary #15

Hi,

Jullie weten ondertussen al wel dat er elke dinsdag een nieuwe Food Diary online komt. Vandaag deel ik met jullie wat ik afgelopen zondag allemaal heb gegeten. Ik heb weer eens een aantal andere dingen gegeten, zodat er ook eens wat variatie in mijn eetdagboekjes zit. In Food Diary deel ik elke dinsdag mijn eetdagboekje van een bepaalde dag, dmv foto’s.

Als je benieuwd bent naar wat ik deze week allemaal heb gegeten, lees dan zeker verder.

Breakfast

Na mijn heerlijke pannenkoekontbijtje van vorige week in Amsterdam, was het tijd om nog eens pannenkoekjes te maken. Ik maakte mijn Amerikaanse pannekoekjes, die er trouwens al beter hebben uitgezien met een beetje maple syrup en een kiwi. Verder dronk ik hier nog een koffie en wat water bij. Ik werd deze zondag redelijk laat wakker voor mijn doen, dus het was meer een soort brunch.

Lunch

Voor mijn lunch had ik zin in een geïmproviseerd geitenkaas slaatje. Ik mengde wat veldsla, tomaatjes, geraspte wortel & rode biet met olijfolie en azijn. Hierbij nog een kortgebakken geitenkaasje en een snee geroosterd volkoren brood. Door mijn late ontbijt had ik nog niet veel honger, waardoor ik pas laat in de namiddag mijn lunch heb opgegeten. Hierbij heb ik zoals altijd nog wat water gedronken.

Snack #1

Voor mijn avondeten had ik nog een klein hongertje, dus het was tijd voor mijn eerste tussendoortje van de dag. Deze chips met tomaat & basilicum smaak van Eat Real is echt geweldig. Deze chips heb ik vorig jaar ontdekt tijdens mijn vegan challenge, en ik ben er fan van sindsdien. Ik weet niet wat het is, maar deze chips is heel luchtig en zorgt ervoor dat je je niet schuldig voelt. Ik weet dat het nog altijd chips blijft en een redelijk hoog gehalte aan zout bevat, maar het is nog altijd een klein beetje beter dan de normale chips. Bovendien is deze chips ook glutenvrij en geschikt voor veganisten, wat altijd handig is als je glutenvrij moet leven of een veganistische levensstijl hebt.

Dinner

Zoals je misschien al kon zien aan wat ik allemaal al heb gegeten, was dit niet mijn gezondste dag. Als avondeten besloot ik om een pizza van de Albert Heijn te eten, grotendeels omdat deze zou vervallen. Hiermee zat ik redelijk vol en koos ik er alleen nog voor om een klein dessertje te eten.

Snack #2

Als laatste tussendoortje van de dag koos ik voor deze Nakd reep, wat ook meteen mijn dessert was. Verder heb ik nog wat groene thee en water gedronken.


Zo, dat was het alweer voor mijn Food Diary van deze week. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een kijkje in mijn eetdagboek te nemen. Zoals je misschien ondertussen al weet, eet ik niet mega gezond, ook al studeer ik Voeding- en dieetkunde. Maar af en toe moet je ook een beetje van eten genieten. (:

Wat heb jij het afgelopen weekend allemaal gegeten?

Als jij na het lezen van mijn eetdagboekjes ook eens jouw eetgewoonten wil delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

    • 2 mei 2018 / 13:47

      Leuk om te horen! Ik zou het wel uitproberen als je zeker een halfuur de tijd hebt, want het duurt wel even voor alle pannenkoekjes gebakken zijn. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Moschino Gold Fresh Couture parfum

Hi, Wie mijn blog al een tijdje volgt, weet dat ik zowel over de Moschino Fresh Couture als Moschino Pink...

Close