Food Diary #13

Hi,

Het is weer  dinsdag, dus tijd voor een nieuwe Food Diary. Het is ondertussen al tijd voor de 13de editie, dus als jij het leuk vindt om mijn Food Diary’s te bekijken, dan hoor ik het graag!

In Food Diary deel ik elke dinsdag met jullie mijn eetdagboekje dmv foto’s.

Dus als je benieuwd bent naar wat ik zoal eet, lees dan zeker verder.

Breakfast

Dit is misschien een shock voor sommigen onder jullie, maar mijn ontbijtje bestond deze zonnige zaterdag uit ‘gezonde’ wafels met een kiwi. Het was eens tijd voor iets anders ipv mijn oude, vertrouwde havermoutontbijtje. Hierbij dronk ik nog wat water en een tas groene thee. En ik moet zeggen dat deze wafels redelijk goed vullen, want ik had geen nood aan een tussendoortje in de voormiddag.

Lunch

Mijn middageten bestond deze dag uit 3 ‘bruine’ boterhammen. Ik heb er twee met kerrie hummus gegeten en eentje heb ik geroosterd en met een beetje margarine opgegeten. Verder heb ik er natuurlijk nog wat water bij gedronken.

Snack #1

Mijn eerste tussendoortje van de dag bestond uit mijn favoriete Nakd reep en een appel. Want ik zat nog niet helemaal vol na de reep, dus een appeltje kon er nog wel bij. Kwestie van aan mijn 2 stukken fruit per dag te geraken. (: Hierbij dronk ik mijn eerste koffie van de dag, wat voor mij redelijk laat was. Ik was door het warme, zonnige weer geïnspireerd om een ijskoffie te maken.

Mijn tweede tussendoortje van de dag was dan ook al meteen een zakje paprikachips van Lay’s. Ik heb hier geen foto van genomen, omdat ik het een beetje confronterend vind en ik het lege zakje al had weggegooid. :s Ik weet niet wat het is, maar ik heb een echte chipsverslaving. Ik zou weken geen snoep of chocolade kunnen eten, maar chips blijft een probleem voor mij. Dus tips zijn altijd welkom.

Dinner

Als avondeten besloot ik om nog eens mijn vega burgers te maken. Ik heb deze keer voor een ander hamburgerbroodje gekozen en deze ook even in de broodrooster gestoken. En ik moet zeggen dat ik het wel lekker vond. Het zijn alleen geen volkoren broodjes, dus hiervoor moet ik toch een betere oplossingen zoeken. Hierbij dronk ik water en bruiswater met citroen. Met dit avondeten zat ik gelukkig nog even vol.

Snack #2

Ik moet eerlijk bekennen dat ik ben vergeten welke soort fruit ik heb gegeten in de avond. Ik weet wel dat het een appelsien of druifjes waren. :s Ik weet dat het belangrijk is om van alles dat ik op zo’n dag eet foto’s te maken, maar soms vergeet ik het gewoon. Verder heb ik nog wat groene thee gedronken om de dag mee af te sluiten.


Zo, dat was het alweer voor mijn eetdagboekje van afgelopen zaterdag. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen en nogmaals mijn excuses voor het ontbreken van een paar foto’s.

Wat heb jij afgelopen weekend zoal gegeten?

Als jij na het lezen van mijn eetdagboekjes ook eens jouw eetgewoonten wil delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Dove Shower Mousse with rose oil

Hi, Wie herkent het onstpannen, heerlijke gevoel dat je krijgt van zodra je een Rituals winkel binnenloopt? Je krijgt hierdoor...

Close