Food Diary #12

Hi,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Food Diary. Ik deel met jullie mijn eetdagboekje van afgelopen zondag. Enjoy!

Ik kan jullie nu al vertellen dat dit niet een van mijn basic, gewone dagen was. Ik heb deze dag wel mijn 2 stukken fruit gegeten, maar niet mijn vertrouwde havermoutontbijtje. Door omstandigheden is er gisteren geen artikel online gekomen, maar voor de rest van de week staan er zeker artikelen gepland. Morgen kunnen jullie een kleine Kruidvat haul verwachten. Ik merk wel dat ik op het einde van vorige week iets minder bezoekers heb gehad, misschien komt dit door de vakantie. Mochten jullie tips voor mij hebben, dan hoor ik het graag.

Als je benieuwd bent naar mijn Food Diary van deze week, lees dan zeker verder.

 

Breakfast

Als ontbijt had ik niet echt zin in havermout deze dag. Daarom heb ik gekozen voor de rest van mijn meergranen stokbrood met een beetje margarine op te eten. Hierbij heb ik groene thee gedronken, om mijn maag te kalmeren en wat water.

Snack #1

Natuurlijk zorgde mijn ontbijt ervoor dat ik in de voormiddag al terug honger kreeg. Daarom heb ik een kiwi als tussendoortje gegeten samen met een zelfgemaakte ijskoffie. Want ook al probeer ik het, soms heb ik toch nog wat koffie nodig om wakker te worden.

Lunch

Door het zomerse weekend dat we in België hebben gehad, had ik niet veel zin in brood of iets warms. Daarom heb ik besloten om een geitenkaas slaatje te maken. En ja, ik weet dat ik de geitenkaas iets te lang in de pan heb gebakken, maar het was nog altijd lekker. Ik heb een salademix gebruikt van de Delhaize en nog wat tomaatjes, veldsla, olijfolie, azijn en peper toegevoegd. Normaal zou ik hier ook nog iets van brood bij eten, maar ik had genoeg gegeten. Hierbij heb ik nog wat water gedronken.

Snack #2

Ik ben vorige week op skivakantie gegaan naar Zwitserland en daar kwam ik deze chocoladekoekjes met hazelnoten tegen. Ik eet normaal gezien geen koeken meer, maar dit soort koekjes krijg ik wel op. Ik heb zo’n 6 kleine koekjes gegeten denk ik als tussendoortje.

Dinner

Als avondeten heb ik mijn snelle en lekkere spaghetti met spinazie nog eens gemaakt. Deze keer heb ik pancetta toegevoegd en helaas geen tomaatjes, aangezien ik deze bij mijn salade had opgebruikt. Hiermee was mijn maag goed gevuld en het zoutige van de pancetta, zorgde ervoor dat mijn zoute craving meteen opgelost was. Hierbij heb ik nog wat water en bruiswater met citroen gedronken.

Mijn laatste tussendoortje van de dag heb ik gegeten terwijl ik een film keek. Dit tussendoortje bestond uit een appel en mijn favoriete Nakd reep in de smaak Cocoa Orange.  Verder heb ik nog wat water en groene thee met citroen gedronken.


Zo, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een nieuwe Food Diary te lezen. Dit was een iets andere dag op het gebied van eten dan normaal, maar het is mij toch gelukt om fruit en groenten te eten.

Wat eet jij graag tijdens de warmere dagen?

Als jij na het lezen van mijn eetdagboekjes ook eens jouw eetgewoonten wil delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

 

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Maria Nila Structure Repair shampoo & conditioner – Review

Hi, Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar de laatste tijd let ik steeds vaker op de ingrediënten...

Close