Food Diary #11

Hi,

Vandaag is het na een week overgeslagen te hebben, tijd voor een nieuwe Food Diary. Deze week laat ik jullie zien wat ik een week geleden allemaal heb gegeten op 1 bepaalde dag. Ik moet toegeven dat dit niet een van mijn beste dagen is, maar ik ben ook niet van plan om te liegen over wat ik allemaal eet.

In Food Diary deel ik elke dinsdag met jullie mijn eetdagboekje dmv foto’s.

Dus als je benieuwd bent naar wat ik zoal eet, lees dan zeker verder.

 

Breakfast

Voor mijn ontbijt ben ik nog eens voor de spelt-banaan pannekoekjes van Albert Heijn gegaan met een beetje aardbeiconfituur. Hierbij dronk ik wat water en een koffie.

Snack #1

Het was weekend, dus dan mag een koffiekoek als tussendoortje wel, vind ik. Croissants zijn denk ik mijn favoriete koffiekoek, en naast een appelflap de enige koffiekoek die ik eet. Hier heb ik verder nog wat water bij gedronken. Natuurlijk zou het beter zijn als ik hier nog een stuk fruit bij gegeten zou hebben, maar ik heb niet altijd goede dagen op het gebied van eten.

Lunch

Ik had deze week een stuk geitenkaas gekocht, dus het werd tijd om deze op te eten. Ik weet dat dit er een rare lunch uitziet, maar soms heb ik geen zin in een hele salade. De geitenkaas bak ik even in de pan, zodat deze warm wordt en een korstje krijgt. Hier heb ik nog drie sneden volkoren brood en twee tomaten met een beetje olijfolie bij gegeten. Verder heb ik hier water bij gedronken.

Dinner

Ik weet dat mijn avondeten er redelijk onsmakelijk uitziet. Ik heb nog eens mijn Thaïse curry gemaakt, maar deze keer met kikkererwten ipv kip. Helaas heb ik mijn gekookte rijst iets te lang in de pan met water laten zien, aangezien de rijst zo goed als al het water had geabsorbeerd. Ook al was de textuur van dit gerecht anders dan normaal door de rijst, ik vond het toch nog lekker om te eten. Hiermee zat ik ook even vol, waardoor is pas wat later op de avond mijn laatste tussendoortje van de dag heb gegeten.

Het laatste dat ik op deze dag heb gegeten is een appel. Ik had zin in een stuk fruit en ik had niet meer zo heel veel honger, dus dan is een appel perfect. Verder heb ik nog wat water en groene thee gedronken om de dag mee af te sluiten.


Zo, dat was het alweer voor de 11de Food Diary. Ik hoop dat jullie het nog altijd leuk vinden om mijn eetdagboekjes te lezen. Ik weet alleen niet zeker of er nog elke week een Food Diary online gaat komen, het kan dat ik deze ga afwisselen met andere artikelen.

Als jij na het lezen van mijn eetdagboekjes ook eens jouw eetgewoonten wil delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

    • 4 april 2018 / 19:42

      Wat lief, dankjewel! Maar geloof me, dit was niet een van mijn meest gezondste dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Verslag Kruidvat ‘Klaar voor de lente’ event

Hi, Ik blog ondertussen al bijna 3 jaar op yaraloveshealthy. Op 15 april is het exact 3 jaar geleden dat...

Close