Food Diary #10

Hi,

Jullie zullen ondertussen wel al weten dat er op dinsdag een nieuwe Food Diary online komt. En ook deze week is dat niet anders. In dit eetdagboekje laat ik jullie zien wat ik afgelopen vrijdag allemaal heb gegeten.

In Food Diary deel ik elke dinsdag met jullie mijn eetdagboekje dmv foto’s.

Als je benieuwd bent naar wat ik zoal op een dag eet, lees dan zeker verder.

Breakfast

Als ontbijt heb ik zoals bijna elke dag in de week, mijn geliefde havermout met amandeldrink en gebroken lijnzaad gegeten. Hierbij heb ik een koffie, lauwwarm water met citroen en water gedronken.

Snack #1

Mijn eerste tussendoortje van de dag bestond uit een kiwi en een Naked reep in de smaak cocoa orange. Dit is trouwens een van mijn favoriete tussendoortjes geworden de laatste tijd. De reep vult wel redelijk goed, dus ik zat tot aan de middag vol.

Lunch

Als lunch heb ik twee sandwiches met een beetje margarine, oude kaas en tomaatjes gegeten. Niet een van mijn beste lunches, maar ik wou eens een keer geen bruin brood eten.

Dinner

En mijn avondeten bestond uit deze twee heerlijke vegetarische burgers. En het recept voor deze burgers kunnen jullie morgen in een nieuwe Healthy Eats vinden. Met deze burgers als avondeten, zit ik wel even vol. Hierbij heb ik nog water gedronken en groene thee.

Snack #2

 

Door mijn goed vullende avondeten deze dag, had ik niet meer zo heel veel honger. Daarom heb ik ervoor gekozen om nog een appeltje te eten, zodat ik toch mijn twee stukken fruit van de dag had gehaald.

 


Zo, dat was het alweer voor de 10de Food Diary. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een kijkje in mijn eetpatroon te nemen. En vergeet niet dat elke dag anders is bij mij.

Wat heb jij afgelopen weekend allemaal gegeten?

Als jij na het lezen van mijn eetdagboekjes ook eens jouw eetgewoonten wil delen, stuur dan zeker een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  • Yaraloveshealthy
   Auteur
   21 maart 2018 / 15:04

   Thanks! Je kan vandaag het recept voor de burgers vinden in een gloednieuwe Healthy Eats. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Makeup of the day #1

Hi, Voor vandaag leek het mij leuk om eens mijn make-up van een bepaalde dag met jullie te delen. De...

Close