Food diary #1

Hi,

Vandaag laat ik jullie met plezier een nieuwe rubriek zien, namelijk Food Diary! Elke dinsdag geef ik jullie een kijkje in mijn eetpatroon. Ik maak de hele dag foto’s van wat ik eet, en dat kunnen jullie hier dan zien verschijnen. Het lijkt me leuk als er ook andere bloggers of bezoekers hieraan willen deelnemen, maar laat het me maar weten in de reacties als je hier interesse in hebt. 

Breakfast

Als heb ik een van mijn go to ontbijtjes gegegeten, namelijk havermout met ongezoete amandeldrink, gebroken lijnzaad en frambozen. Hierbij heb ik nog lauwwarm water met citroen, koffie en een glas water gedronken. Het ziet er misschien niet smakelijk uit, maar het is wel een gezond en vullend ontbijt.

Snack #1

Als tussendoortje heb ik in de voormiddag 2 stukjes chocolade bananenbrood gegeten. Ik heb dit bananenbrood ondertussen al een aantal keer gemaakt en ik ben er nog altijd grote fan van. En als ik het iets zoeter wil, dan doe ik er een beetje confituur op.

Lunch

Omdat ik iets later thuis was dan gepland heb ik pas om 14.20 kunnen lunchen. Ik heb voor deze pasta nog een kommetje tomatensoep gegeten, hier ben ik helaas vergeten een foto van te nemen. Ook is deze pasta hierboven niet helemaal juist, de pasta die ik heb gegeten was een peterselie/kruiden spaghetti. Van deze spaghetti kunnen jullie een foto vinden tussen een van mijn vegan challenge eetverslagen. Van de pasta hierboven kunnen jullie morgen een recept in ‘healthy eats’ verwachten.

Snack #2

Als tussendoortje in de namiddag heb ik mijn favoriete kerriehummus gegeten met een klein bruin stokbroodje. Deze hummus blijft toch echt mijn favoriete dip.

Dinner

En als avondeten heb ik iets lichter gegeten dan vanmiddag. Ik heb de overige twee bruine stokbroodjes met wat kaas, een tomaat en worteltjes gegeten.


Zo, dat was het alweer voor de 1ste Food Diary. Ik hoop dat jullie deze rubriek een leuk concept vinden en let me know als jij ook eens wilt deelnemen. Normaal gezien eet ik na mijn avondeten nog een stuk fruit. Helaas zat ik met deze broodjes heel de avond vol, dus heb ik 1 dag niet kunnen voldoen aan de aanbeveling voor fruit. Morgen een nieuwe kans zeker?

Wat heb jij gisteren gegeten?

 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 9 januari 2018 / 08:04

    Wat een lekkere dingen allemaal! Slim om wat stukjes brood met hummus als tussendoortje te eten. Goede tip!
    Simone onlangs geplaatst…Beauty: Merci HandyMy Profile

    • 10 januari 2018 / 21:22

      Bananenbrood stond ook al lang op mijn lijstje. Toen heb ik een recept gevonden en het eens uitgetest en sindsdien kan ik niet meer zonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Favorieten 2017 : Random

Hi, Vandaag deel ik met jullie voor de laatste keer mijn favorieten voor 2017. In dit artikel ga ik het...

Close