Favorieten 2017 : Random

Hi,

Vandaag deel ik met jullie voor de laatste keer mijn favorieten voor 2017. In dit artikel ga ik het vooral over random favorieten hebben. Dus wil je graag een nieuwe winkel, eten, nieuwe blog’s, … leren kennen. Dan is dit artikel zeker iets voor jou. Je kan hier mijn favoriete beautyproducten  van 2017 zien en hier mijn favoriete accessoires.

Favoriete merk/winkel

Clouds Of Fashion (COF) is absoluut mijn favoriete winkel van 2017. Ik volg Laurentine ondertussen al langer dan een jaar. Door haar vlogs ben ik ook op het boek From Blog To Brand gekomen, waar ik in 2017 een review over heb geschreven. Naast het boek From Blog To Brand heb ik in 2017 ook nog de perfecte zwarte over the knee boots gekocht. Een absolute topvrouw met top winkels. Wisten jullie trouwens dat Clouds Of Fashion ooit als blog is begonnen?

Favoriete eten

HUMMUS, for sure! 

Degene die mijn blog al een tijdje volgen, zullen dit misschien al weten. Ik heb begin januari 2017 een week (5 dagen) als vegan gegeten. Ik ben deze challenge aangegaan omdat ik er genoeg van had om zo veel vlees te eten. Mijn eetverslagen en conclusie van deze challenge kan je hier vinden. Tijdens deze 5 dagen heb ik een nieuwe smaak hummus ontdekt in de Albert Heijn. Namelijk deze kerrie hummus, en I love it! Ondertussen ben ik nog altijd grote fan van deze hummus en heb ik het afgelopen jaar geen vlees gegeten tussen mijn brood. Ik denk niet dat ik ooit fulltime vegan zou kunnen zijn, aangezien ik een te grote fan van kaas ben. Naast hummus met kersttomaatjes en avocado als broodbeleg kon ik de kaas niet laten liggen. Dus deze hummus is zeker een grote favoriet van het afgelopen jaar. En natuurlijk ook gewone hummus, deze heb ik ook redelijk veel gegeten het afgelopen jaar.

Favoriete blogs

Deze vond ik redelijk moeilijk, want er zijn zoveel blogs die ik heb leren kennen in 2017. Toch heb ik geprobeerd om een selectie te maken, daarom laat ik jullie mijn 5 favoriete blogs van het moment zien. Natuurlijk zijn er nog tientallen andere blogs die ik graag lees.

Lifestylelieke

Tijdens 2017 heb ik de blog van Lieke, Lifestylelieke.nl leren kennen. Een prachtige blog met leuk geschreven artikelen. Lieke heeft in 2016  deelgenomen aan ‘meet the blogger’. Het interview kan je hier lezen.

Ellenismyname

Eindelijk heb ik nog eens een toffe Belgische blogster gevonden! Ellen heeft naast haar blog Ellenismyname.be ook een youtube kanaal. En komende donderdag mogen jullie een interview met Ellen verwachten in ‘meet the blogger’.

Joliette

Lisha haar blog Joliette.be hebben jullie waarschijnlijk voorbij zien komen in  meet the blogger #21. Lisha is ook een Belgische blogster die in Antwerpen woont. Voor meer informatie over haar blog, kan je zeker het interview even lezen.

Lily-like

Natuurlijk moest Lilia’s blog hier ook nog tussen. Ik heb Lilia in 2016 geïnterviewd voor meet the blogger met haar blog Lily-like.com. Ik weet niet wat het is maar ik ben al een dikke twee jaar grote fan van Lilia en haar blog. Ondertussen woont ze zelfs al een halfjaar in Washington DC. Een echte inspiratie voor iedereen die zijn dromen wilt najagen.

Byrebeccadenise

En als laatste is Rebecca’s blog Byrebeccadenise.nl ook een topblog die je zeker eens moet bekijken. Rebecca schrijft prachtig eerlijke en mooie artikelen. Op haar persoonlijke blog geeft ze vaak advies, dus zeker eens bekijken!


Zo, dat waren al mijn random favorieten van 2017. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben, ik heb ondertussen al mijn favorieten van het afgelopen jaar gedeeld. Nu maar hopen dat ik in 2018 ook voldoende favorieten ontdek.

Wat zijn jouw random favorieten van 2017?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 8 januari 2018 / 20:15

    Leuk om je random favorieten te zien van 2017…

    Geniet van het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Mijn doelen voor 2018

Hi, Zoals jullie wel weten bevinden we ons momenteel in het jaar 2018. En bij een nieuw jaar horen natuurlijk...

Close