Favorieten 2017 Beauty

Hi,

Vandaag is het 1 januari 2018, dus tijd om jullie mijn favoriete producten van 2017 te laten zien. Vandaag begin ik met de beautyproducten, morgen laat ik jullie mijn favoriete accessoires zien en volgende week kunnen jullie random favorieten verwachten.

Nyx matte lip cream – Monte Carlo & Maybelline vivid matte liquid – Possessed plum

Het afgelopen jaar heb ik nog meer lipproducten gekocht en gebruikt. Ik weet niet waarom, maar ik heb met veel verschillende kleuren geëxperimenteerd en ik word er nog altijd blij van. Deze twee liquid lipsticks zijn nog eens budget ook, van Maybelline en Nyx. Ik kan gewoon niet stoppen met het kopen van rode lipsticks, iemand met hetzelfde probleem?

Charlottte Tilbury – Dolly bird

Ik ben absoluut verliefd op deze liquid lipstick van Charlotte Tilbury. Ik had al veel goeds over de lipproducten van Charlotte Tilbury gehoord, dus toen ik eindelijk 1 in mijn bezit had, kon ik niet wachten om deze uit te testen. Een iets neutralere roze kleur dan ik normaal draag, maar zeker draagbaar voor elke gelegenheid. Tot nu toe raad ik de liquid lipsticks van Charlotte Tilbury zeker aan.

Guerlain La Petite Robe Noire – eau de toilette

Dit is zeker mijn meest gebruikte geur van het afgelopen jaar. Heerlijk fris, niet te zwaar, perfect om elke dag te dragen. Ik heb deze afgelopen september gekocht, dus nog niet zo heel lang geleden, maar ik heb hem de afgelopen 4 maanden al een aantal keer opgehad. En de prijs valt ook nog eens goed mee voor een flacon van 50 ml.

Sally Hansen Insta-Dri top coat & Miracle Gel – Off with her red!

Toen ik een nieuwe top coat nodig had, zag ik deze staan in de Kruidvat. En ik moet zeggen dat ik aardig verrast ben, ik wou eerst niet geloven dat deze top coat echt zo snel droogde. Na een halfjaar deze top coat gebruikt te hebben, ben ik nog altijd even enthousiast. Sally Hansen liegt niet met de insta-dri top coat, hij werkt echt! Het lakje van Sally Hansen is een van mijn meest gebruikte kleur van het afgelopen jaar. Ik heb in 2017 vaak rode/roze tinten op mijn nagels gehad.

Nyx Matte finish setting spray & Kiko Invisible touch fixing powder

Van deze twee producten had ik het minst verwacht dat het favorieten zouden worden. Toch zijn het twee producten die enorm hebben geholpen met het goed blijven zitten van mijn make-up. De setting spray van Nyx zorgt ervoor dat je make-up de hele dag perfect blijft, zelfs tijdens het sporten. De Invisible touch face fixing powder van Kiko is de perfecte mattmakende poeder. Het is een witte, losse poeder, die vooral gebruikt wordt om je make-up te setten. Ik heb zelf een redelijk vette/gemengde huid en deze poeder en fixing spray werken perfect om mijn huid mooi matte te houden.

Zo dat waren mijn beauty favorieten van 2017, ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Morgen kunnen jullie mijn accessoires favorieten van het afgelopen jaar zien.

Wat zijn jouw beauty favorieten van 2017?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Happy New Year

Hi, Vandaag is het dan eindelijk zo ver, een nieuw jaar. Vanaf nu leven we in 2018 en niet meer...

Close