Mijn favoriete rode lipsticks

Hi,

Vandaag wou ik graag mijn favoriete rode lipsticks met jullie delen. Ik weet niet of jullie het al weten, maar ik ben dol op lipproducten. En dan met name rode lipsticks, I love it! Het laatste jaar ben ik steeds meer bekend geworden met de liquid lipsticks en nu zitten er ook al 2 rode liquid lipsticks tussen mijn favorieten. Ik moet zeggen dat mijn collectie aan rode lipsticks nog wel meevalt. Ik heb veel roze, paarse en rode tinten en een klein beetje nude. Door de Nyx lippie countdown zijn er een heleboel mini kleurtje bijgekomen, die ik nog steeds graag gebruik. Natuurlijk heb ik meer rode lipsticks dan alleen deze 4 hierboven, maar dit zijn mijn favorieten van de laatste paar maanden.

Mac Matte lipstick – Ruby Woo & Chanel Rouge Allure lipstick – Pirate

 

Als je mij vraagt welke van deze twee lipsticks ik al het vaakst heb gebruikt, zal ik zeker de Chanel lipstick noemen. Ik weet niet wat het is, maar een glanzende lipstick heeft bij mij vaker de voorkeur boven een matte lipstick. Ik vind het gewoon fijner als een lipstick mijn lippen niet uitdroogt en meteen alle velletjes laat zien. De Chanel lipstick is iets prijziger dan de Mac lipstick (€36 vs. €19,50), maar deze heb ik dan ook eens gekocht in de Ici Paris XL met een tegoedbon. Natuurlijk is de matte lipstick van Mac in de kleur Ruby Woo een echte must-have. Als je een prachtige matte rode lipstick zoekt die lang blijft zitten, dan moet je zeker niet verder kijken dan Ruby Woo van Mac. Een andere klassieke rode tint van Mac is Russian Red, deze heb ik zelf nog niet kunnen testen maar ik heb er al fantastische dingen over gehoord. Hieronder laat ik jullie nog even zien hoe de kleur overkomt op je lippen. De swatches van alle lipsticks kunnen jullie helemaal onder het artikel vinden.

Mac Matte lipstick – Ruby Woo

Chanel Rouge Allure lipstick – Pirate

Nyx Liquid Suede cream lipstick – Cherry Skies & Nyx Soft Matte lip cream – Monte Carlo

Sinds vorig jaar zijn er verschillende Nyx cosmetics winkels geopend in België. Hierdoor heb ik steeds meer lipproducten van Nyx ontdekt en kunnen testen. Naast tal van andere kleuren en collecties, zijn dit mijn 2 favoriete rode lipsticks van Nyx. De liquid suede cream lipstick geeft een mooie glanzende donkerrode kleur af. De soft matte lip cream in Monte Carlo is een feller, maar klassieke rode tint. Ik vind het leuk om af en toe af te wisselen tussen een feller rood en donkerder rood, maar het is ook leuk om af te wisselen tussen een glanzende en matte lipstick. Beide lipsticks van Nyx blijven redelijk lang zitten. Qua prijs verschillen deze lipsticks niet zo heel veel. De liquid suede lipsticks kan je al kopen voor € 8,35 en de soft matte lip cream lipstick voor €7,31. Nyx cosmetics heeft dus zeker betaalbare lipproducten met een super kwaliteit.

Hieronder kunnen jullie nog even zien hoe beide lipsticks eruit zien op mijn lippen.

Nyx soft matte lip cream – Monte Carlo

Nyx liquid suede cream lipstick – Cherry Skies

Swatches

En dan kunnen jullie nu eens bekijken hoe alle kleuren eruit zien naast elkaar.


Zo, dat was het alweer voor de artikelen van deze week. Vanaf maandag kunnen jullie weer een nieuw artikel vinden op mijn blog. Mocht je een artikel van mijn blog delen, vergeet dan zeker niet de hashtag #yaraloveshealthy te gebruiken. Bedankt voor het lezen & een fijn weekend!

 

Wat is jouw alltime favoriete rode lipstick?

 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #24 : Amy van Thepinkperfectionist.be

Hi, Vandaag is het alweer tijd voor de 24ste editie van #meettheblogger. Deze week is het tijd voor weer een...

Close