Favorieten 2017 accessoires

Hi,

Vandaag laat ik jullie zoals beloofd mijn favoriete accessoires van het jaar 2017 zien. Een aantal van deze items herkennen jullie misschien nog van een vorig artikel, namelijk ‘my favorite earrings’. De meeste van deze accessoires komen ook nog eens van de Primark, dus budgetproof.

Arabische naamketting & Ketting – Primark

De Arabische naamketting heb ik afgelopen zomer gekregen en ik ben er dol op. Ik had al een gewone naamketting, maar ik vind deze veel specialer. En bovendien is de kans klein dat ik iemand tegenkom met dezelfde ketting. De onderste ketting van Primark is bijpassend bij de oorbellen hieronder. Ik ben er redelijk zeker van dat ik deze 2 kettingen in 2017 het vaakst heb gedragen.

Oorbellen – Primark

Deze oorbellen passen perfect bij de ketting hierboven, maar toch draag ik ze liefst apart. Anders is het een beetje to much denk ik. Het is een klassiek paar, dat je outfit helemaal af maakt. Ik vind ze niet te truttig, maar juist schattig.

Zonnebril – Primark

Ik denk dat ik deze zonnebril bijna elke dag heb gedragen afgelopen zondag. Sinds november heb ik een nieuwe zwarte zonnebril van Asos, die draag ik nu vooral tijdens de wintermaanden. Deze zonnebril heeft glazen met een  rode/oranje kleur die je ziet als er licht op reflecteert.

Zwart/goude oorbellen – H&M

Mijn favoriete oorbellen van de laatste paar maanden, zijn deze van de H&M. Deze oorbellen zijn ook al verschenen in de post ‘favorite earrings’. Ik vind dit een klassiek paar, dat bij zo goed als elke outfit past.

Dat was het alweer voor vandaag, bekijk zeker de laatste favorieten van 2017 volgende week.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Share:

1 Reactie