Erin Condren Life Planner review

IMG_1777Hi!

Vandaag ga ik eindelijk mijn review met jullie delen over de Erin Condren Life Planner.

Allereerst wil ik even zeggen dat ik helemaal nieuw ben in dit hele ‘planner’ wereldje. Ik heb juist hiervoor een Plum Paper planner gehad. Maar heb besloten dat ik deze toch veel beter vind. Ik heb een 2014/2015 ready to ship planner. Deze heeft mij maar $25 gekost, normaal kost deze planner $50 maar omdat ik deze begin juni nog snel heb kunnen kopen heb ik maar de helft betaald. Deze planner loopt van januari tot december 2015. Dus ondanks dat ik er maar zes maanden geniet van heb, heb ik er nog geen seconde spijt van gehad.

IMG_1798Dit is de cover die ik nu op mijn planner heb. Dit is een gepersonaliseerde cover met mijn naam erop. De covers zijn veranderbaar. Dus als je meerdere Erin Condren covers hebt kun je gemakkelijk wisselen. Hierdoor raak je de planner ook minder snel beu omdat deze er door de verschillende covers steeds anders uitziet. Ik zal beginnen met de binnenkant te laten zien.

IMG_1781Deze planner begint in januari maar je hebt nog de laatste paar dagen van december 2014 die je er extra bij krijgt.

IMG_1782Dit is een voorbeeld van het maandoverzicht dat je elke maand hebt voor je aan de weken begint.

IMG_1783Dit is een overzicht van de week. Zoals je ziet heeft elke maand een andere kleur. Hier zie je het einde van April en het begin van Mei. Zoals je kan zien loopt het einde van de maand over in de nieuwe maand .

IMG_1785Hier zie je de tabs van elke maand. Deze zijn stevig en handig als je een bepaalde maand zoekt.

IMG_1795Dit is hoe mijn eerste ingevulde maand eruit ziet. Deze maand had ik examens dus heb ik mijn maandoverzicht hiervoor gebruikt.

IMG_1796En dit was mijn eerste week in gebruik. Zoals je ziet ben ik nog maar pas begonnen en ooit wil ik dat mijn weekly spreads eruit gaan zien als die van @glamplanner of @ andreamarieyt . Daarom ben ik nu begonnen met op etsy de monthly sticker sets te kopen. Hierdoor heb je een heleboel stickers die helemaal op de kleur van die maand is afgestemd in je Erin Condren Life Planner.


Verder kan ik alleen maar zeggen dat deze planner helemaal zijn geld waard is. Als je een fan bent van ┬áde verticale manier van plannen is dit zeker een goede keuze. Ook verkopen ze vanaf juni een horizontale versie. Ik vind deze versie voor mij beter omdat ik zo drie aparte secties heb zoals bv. een voor school,…

Hope you enjoy!

Welke planner/agenda gebruik jij?

 

liefsyara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
New! Erin Condren life planner

Hi! Vandaag wil ik het met jullie graag hebben over mijn Erin Condren life planner.

Close