Dr. Hauschka Deep Infinity

Hi,

Vandaag wil ik graag deze prachtige limited edition van Dr. Hauschka met jullie delen. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik weet nog maar sinds kort dat Dr. Hauschka naast verzorgingsproducten ook make-up verkoopt. Ik denk dat dit mijn allereerste review is waarin ik een hele make-up collectie heb gebruikt. Ik was in ieder geval heel benieuwd om met deze prachtige producten aan de slag te gaan. Zo heb ik een hele make-up look gecreëerd, waarin ik deze vier producten heb gebruikt.

Deze limited edition van Dr. Hauschka draagt de naam Deep Infinity. Met deze limited edition kan je een avontuurlijke look of expressieve oogopslag creëren. Dr. Hauschka heeft gebruik gemaakt van stralend turquoise, glinsterend koningsblauw, roze en lichtgrijs als de zomerse kleuren van dit jaar. Dit zijn krachtige kleuren met magische aantrekkingskracht die doen denken aan de uitgestrektheid van de hemel en de diepte van de oceaan.

Helder turquoise staat voor helderheid, moed, kracht en levendigheid. Door deze Deep Infinity limited edition te gebruiken, tover je jezelf om in een zelfbewust statement vol elegantie en levensvreugde. Alle make-up producten van Dr. Hauschka zijn bereid met verzorgende, heilzame plantenextracten, plantaardige oliën en wassen voor hydratatie en bescherming van je huid. Hiernaast zijn alle producten ook nog eens vrij van synthetische parfums, conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG’s.

De Deep Infinity collectie bestaat uit een Illuminating Fluid voor een frisse & subtiele glow, een Volume Mascara die je een mysterieuze oogopslag geeft, een Eyeshadow Palette en een Lip Crayon met een intensieve nude kleur die je lippen verzorgt.

Dr. Hauschka Deep Infinity Eyeshadowpalette – €29,95

Dit prachtige oogschaduwpalette bevat 4 verschillende kleuren, allemaal gemaakt met minerale pigmenten en heilzame plantenextracten (zwarte thee en zijde), zodat de huid rondom je ogen ook nog eens verzorgt wordt. Dit palette is dus zeker een aanrader voor personen met gevoelige ogen. Door deze combinatie van kleuren, zou het palette voor elke oogkleur geschikt zijn. Ik denk dat dit ook geldt voor personen met een lichtere huid en donkere huid. Zo is mijn huid zeer licht van kleur, maar toch vind ik deze blauwe tinten bij mij mooi staan.

In het palette vind je 2 matte en 2 glinsterende kleuren. Zo heb je turquoise, roze, lichtgrijs en natuurlijk een diep koningsblauw.

Dr. Hauschka Deep Infinity Volume Mascara – €25,95

Wat ik tot voor kort niet wist, is dat deze volume mascara een blauwe kleur heeft. Nu zo dit de meeste mensen misschien afschrikken in het begin, maar gelukkig is het effect redelijk subtiel. Mocht je echt voor een party look willen gaan, dan raad ik aan om deze mascara redelijk dik aan te brengen. Zelf heb ik ervoor gekozen om eerst zwarte mascara aan te brengen, en hier dan over te gaan met deze blauwe variant.

Dr. Hauschka Deep Infinity Lip Crayon – €16,50

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit zo’n lipproduct heb gebruikt. Ik ben wel bekend met lipsticks, liquid lipsticks, lipgloss en lippotloden, maar dit is nog een lipproduct apart. Zo heeft deze lip crayon een heel zachte, romig textuur. Ik weet niet of het aan de warmte ligt, maar deze is zo makkelijk om aan te brengen en smelt bijna op je lippen. Nu vind ik deze nude kleur niet zo heel mooi bij mij, maar dat is natuurlijk mijn gedacht. Als je liever alleen een felle, opvallende ooglook wilt maken, dan is het misschien beter om een iets lichtere kleur op je lippen aan te brengen. Maar ik ben zeker fan van deze lip crayon. Het brengt makkelijk aan, geeft een zeer mooie kleur af en is heel romig van textuur. De swatch die je hieronder ziet, is  trouwens van 1x een streepje te tekenen.

Dr. Hauschka Deep Infinity Illuminating Fluid – €20,95

Als laatste hebben we nog deze prachtige, vloeibare highlighter uit de collectie. Nu gebruik ik zelf vooral highlighters in poedervorm, maar wauw. Ik denk dat dit product perfect is om tijdens de zomer je huid een mooie, frisse teint en een subtiel vleugje glow te geven. Deze vloeibare highlighter is net als de andere producten gemaakt uit minerale pigmenten, heilzame plantenextracten en oliën. In dit product specifiek vind je wondklaver en jojobaolie, die de huid tegelijk verzorgt. Deze illuminating fluid zou met elke huidskleur harmoniseren. Een vloeibare highlighter die zowel op een donkere, als lichte huid perfect staat, yay!

Zoals je hierboven op de swatch kan zien, geeft deze een heel subtiele glow af. Perfect om te gebruiken als je van jezelf al een beetje aan glowing bent, door deze hitte.

Ik kon niet wachten om met deze make-up producten aan de slag te gaan en een mooie look te creëren. Maar natuurlijk moesten de producten eerst op de foto, dus moest ik nog even wachten. Uiteindelijk heb ik toch mijn look kunnen maken, en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben, vooral over het eindresultaat van de ooglook. Nu is het de laatste paar dagen heel warm weer, waardoor het effect van de Illuminating Fluid misschien iets is verminderd, aangezien heel mijn gezicht snel blinkt door dit warme weer. Dus ik hoop dat jullie op de swatches kunnen zien hoe prachtig alle producten er uit zien. En dan is het nu natuurlijk tijd om de gehele look te laten zien. Alvast mijn excuses voor mijn onzuivere, rode huid. :s

Ik dacht eerst dat ik geen draagbare look zou kunnen maken met het oogschaduwpalette uit deze collectie. Maar uiteindelijk vind ik het een prachtige look geworden. Zowel om tijdens de koudere maanden te dragen als tijdens een zwoele zomeravond. Ik weet dat de producten iets prijziger zijn, maar als je bedenkt dat deze gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten en je huid, ogen en lippen ook nog eens verzorgen, dan vind ik het toch de investering waard. Of als je helemaal verliefd bent op het oogschaduwpalette, dan kan je deze ook gewoon apart kopen.

Deze gehele Deep Infinity collectie van Dr. Hauschka is vanaf 6 september verkrijgbaar bij erkende verkooppunten.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Ik vond het zelf heel leuk om deze producten te testen en ik ben zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Wat vind jij van deze collectie/mijn gecreëerde ooglook?

Dit artikel bevat een product(en) die ik heb ontvangen om te reviewen.

Volg jij mij al op Instagram, Facebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

    • 2 augustus 2018 / 09:17

      Ja he! Wel kleuren die ik normaal gezien niet snel zou gebruiken, maar wel leuk om eens te proberen. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet The Blogger #44 : Veerle van Lifetrigger.be

Hi, Ik weet dat het ondertussen al even geleden is, maar vandaag heb ik weer eens een nieuwe Meet The...

Close