Dove Shower Mousse with rose oil

Hi,

Wie herkent het onstpannen, heerlijke gevoel dat je krijgt van zodra je een Rituals winkel binnenloopt? Je krijgt hierdoor meteen zin in een spa dagje. Gelukkig bestaan er tegenwoordig veel producten, waarmee je thuis een spa dagje kan houden. Zo heeft Dove nog niet zo lang geleden zijn 1ste shower mousse gelanceerd. Toen ik deze in de Kruidvat zag, moest ik er meteen eentje meenemen. Ik ben altijd al fan geweest van de Rituals shower foams, en nu dat Dove een goedkopere variant heeft uitgebracht, moest ik deze natuurlijk ook even testen. Dus vandaag deel ik graag met jullie mijn menig over de Dove Shower Mousse with rose oil.

Als je benieuwd bent naar mijn review, lees dan zeker verder.

De Dove shower mousse is zowel geschikt om je lichaam te wassen als om als scheerschuim te gebruiken. Eigenlijk is de shower mousse dus een 2-in-1 product, handig toch?

Deze mousse zou je huid moeten voeden en hydrateren en belooft 24 uur zachtheid voor je huid. Ook zou de mousse zorgen voor bescherming tegen irritatie en uitdroging. Is dit ook echt zo?

De Dove shower mousse bestaat uit essentiële oliën en bevat geen parabenen of sulfaten. Heel je badkamer wordt gevuld met een heerlijke rozengeur. Waardoor je ook meteen dat spa gevoel krijgt.

Zoals je kan zien heeft de Dove shower mousse een spuitdop, vergelijkbaar met die van een bus scheerschuim. Je spuit een grote hoeveelheid van de mousse op je hand en zo kan je de mousse over heel je lichaam verdelen.

Het ziet er wel een beetje gek uit, om hier je lichaam mee te wassen. De mousse voelt  vanaf het moment dat je deze op je lichaam aanbrengt, zacht en fijn aan. De Dove shower mousse rose oil, heeft een hele subtiele rozengeur. Maar je voelt je wel meteen schoon, zoals met een normale douchegel.

Ik kan jullie wel vertellen dat deze shower mousse je huid echt zacht maakt en hydrateert. Vooral als ik mijn benen geschoren heb, merk ik dat de mousse je huid extra zacht maakt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de shower mousse nog niet als scheerschuim heb gebruikt, maar dat zal ik binnenkort zeker eens proberen.

Om de Dove shower mousse als douchegel te gebruiken, kan ik deze al zeker aanraden. Je huid ruikt achteraf subtiel naar rozen en is zo zacht als een babyhuidje.

De 3 varianten van de Dove shower mousse zijn voor €6,99 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben, ik vond het in ieder geval leuk om dit review te schrijven en de Dove shower mousse uit te proberen.

Doen jullie trouwens al mee met de winactie voor mijn 3de blogverjaardag? Je kan een leuk beautypakket winnen met 10 verschillende producten, variërend van make-up tot skincare. Je kan zowel via yaraloveshealthy meedoen, als via Instagram. Ik wil jullie trouwens ook enorm bedanken, want vanaf gisteren heb ik op mijn instagram de 1000 volgers behaald. Yay! Op naar de 1500 zeker? (:

Heb jij al eens een shower mousse gebruikt of ben jij hier benieuwd naar?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Yaraloveshealthy is 3 jaar + winactie

Hi, Vandaag de dag is het exact 3 jaar geleden dat ik mijn eigen domeinnaam kocht. En zo, is yaraloveshealthy.com...

Close