Diy : Inspirational book

headerboek

Hi,

Vandaag wil ik met jullie een diy delen. Namelijk een inspiratie boek maken in een fotoboek. Ik heb dit dus gedaan door een fotoboek te maken via Fotofabriek . Bij fotofabriek kan je een fotoboek maken in verschillende maten en grootte. Verder kan je er ook visitekaartjes, kalenders en nog zo veel meer maken. Het systeem bij fotofabriek is redelijk simpel. Voor een fotoboek te maken, werken ze met hun eigen software die je gratis kan downloaden voor zowel windows al mac (ios). Deze kan je dan offline gebruiken om je eigen fotoboek samen te stellen. Via de pagina fotoboek maken kan je kiezen welk formaat je wilt maken. Ik heb er dus voor gekozen om geen foto’s in dit boek te verwerken maar vooral quotes. Ik mocht een hardcover A4 fotoboek kiezen om uit te testen, deze zullen jullie hieronder op de foto’s kunnen zien. Je kan er voor kiezen om zowel een staand als een liggend fotoboek te maken. Als je meer wilt weten, lees dan zeker verder!

fotoboek2

Ik heb gekozen voor een aantal inspirerende quotes, allezins toch inspirerend voor mij. Verder heb ik wel een aantal foto’s er tussen gestoken die mij gelukkig maken. Zoals een paar foto’s van toen ik in New York en Parijs was. Hiernaast heb ik dan een quote ‘geplakt’ die typerend was voor deze stad.

 

fotoboek3

fotoboek4

Ik zal nu vooral veel van de pagina’s laten zien. Het leek mij wel leuk om zo’n boek te hebben waardoor je kan doorbladeren tijdens moeilijke tijden. Als je bv. een moeilijk/slechte dag of periode hebt gehad op je werk, school, stage,… Zo kan je iets inspirerends lezen en hopelijk voel je je dan beter en heb je genoeg motivatie om door te gaan en er voor te gaan. (:

fotoboek5

fotoboek6

Het fotoboek is bij mij aangekomen in een plat pakket, die via brievenbuspost wordt verzonden.

Het boek is dus veilig verpakt zodat er geen schade aan komt. Ik laat jullie nog even de volledige inhoud van het pakket zien.

fotoboek

fotoboek15

Hierboven kunnen jullie de volledige inhoud van het pakket zien. Buiten je fotoboek krijg je ook nog eens een tegoedbon voor Zalando van €10, een foldertje met de acties die lopen en een kwaliteitslabel! Fotofabriek gaat dus altijd goed na of je fotoboek wel helemaal tip top in orde is. De kwaliteit van de bladeren is zeer goed. De bladeren zijn stevig en van glanzend papier.

fotoboek13

Ik heb al deze quotes op Pinterest gevonden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf in photshop of een ander programma een quote te typen die je nergens anders vindt, dan kan je ook het lettertype zelf kiezen.

fotoboek7

fotoboek10

fotoboek9

fotoboek12

fotoboek11

Dit zegt Fotofabriek zelf :

Over Fotofabriek

Een fotoboek, fotoalbum, fotokaarten, kalenders of fotoproducten kun je bij Fotofabriek allemaal maken en bestellen. Maak je fotoboek, fotoalbum of een ander fotoproduct met je eigen foto’s! Met de gratis software maak je gemakkelijk zelf een professioneel fotoboek, fotoalbum, verjaardagskalender, canvas, wenskaart of een van onze andere fotoproducten op je eigen computer. Heb jij een fotoboek, fotoalbum of ander fotoproduct gemaakt dan wordt het bestand naar onze fotoservice verstuurd. Het drukken, binden en verpakken van je gemaakte fotoboek doen wij in eigen huis. Wij kunnen je fotoproduct naar ieder adres in Nederland en België verzenden.

Ook is fotofabriek winnaar van de Radar fotoboekentest.  Ze hebben de meest kwaliteitsvolle fotoboeken aan de voordeligste prijs.Je kan al voor €8,99 een fotoboek maken.

fotoboek14

Voor de laatste pagina heb ik voor deze quote gekozen omdat ik dacht dat het wel een goede motivatie is als afsluiter. Ik hoop dat dit jullie een leuke diy lijkt en als je zelf nog andere diy’s hebt die je wilt dat ik eens uittest, laat het me dan zeker weten!

 

Heb jij al eens een inspiratie boek of fotoboek gemaakt?

 

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen om te testen.

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. 17 april 2016 / 11:13

  Heel leuk idee om er ook quotes in te verwerken! -x-

 2. 17 april 2016 / 11:35

  Dit is wel een tof idee om er zelf allemaal quotes in te doen! Geeft wel motivatie en inspiratie volgens mij 🙂 Fotofabriek kende ik nog niet.

 3. 17 april 2016 / 16:33

  Wat een tof idee inderdaad! & Wat heb je een leuke blog, ik volg je vanaf nu. 🙂

 4. 17 april 2016 / 18:53

  Dit vind ik heel tof bedacht. Ik ben al weken bezig met foto’s uitzoeken voor een inspiratieboek….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy eats #5 : Pizza

Hi, Vandaag ga ik weer een recept met jullie delen. Deze keer in 'healthy eats' deel ik met jullie mijn...

Close