DIY : Avocado/honing gezichtsmasker

Hi,

Vandaag leek het mij wel leuk om nog eens  een DIY te doen. En wat beter dan een gezichtsmasker aangezien mijn huid de afgelopen weken een ramp is geweest. Het masker dat ik ga maken is met avocado en honing, een goede combinatie voor een vette/gemengde/onrustige huid. Lees je mee?

Wat heb je nodig?

– 1 avocado

– honing

– kommetje

– vork

– gezichtskwast

Bereidingswijze :

Snijd de avocado, haal de pit eruit en doe de inhoud in een kommetje. Prak de avocado plat met een vork, zodat er zo min mogelijk stukjes inzitten.

Doe er nu de honing bij en meng dit goed tot een zo glad mogelijke massa. Als je wilt kan je dit ook met een blender of keukenmachine doen, maar het gaat net zo goed met een vork.

Nu kan je het masker op je gezicht smeren en zo’n 10-15 minuten laten zitten. Voor het er makkelijk af te halen kan  je lauwwarm water gebruiken.

Het spijt mij voor de ietwat donkere foto’s, maar ik heb dit masker in de avond gebruikt aangezien het de beste kwaliteit heeft als je het vers hebt gemaakt. Maar je kan dit masker natuurlijk ook in de ochtend of middag gebruiken. (:

Ik hoop dat jullie dit een leuke DIY vonden, en als je wilt dat ik dit vaker doe mag je het altijd laten weten. Ik heb nog wel een aantal recepten voor gezichtsmaskers en haarmaskers.

Ps : Ik zoek nog altijd bloggers die met hun blog in ‘meet the blogger’ willen verschijnen of een eetdagboek van 1 dag willen laten zien.

Heb jij nog leuke DIY’s?

See you soon!

Volg:
Share:

6 Reacties

  1. 14 januari 2017 / 20:56

    Oh leuk, heb ik nog niet geprobeerd! Moet ik misschien toch eens doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Mijn blogdoelen voor 2017

Hi, Voor vandaag wou ik graag mijn blogdoelen voor dit jaar met jullie delen. Aangezien ik er nog niet helemaal...

Close